Mit csinál egy környezetmérnök?
Nem akarlak elkeseríteni, meg megijeszteni sem, csak a puszta tényeket modnom. Semmi sem lehetetlen, meg lehet csinálni...csak kicsit fizetni kell érte...
Szóval:
Kémia...műszaki kémia..pff...puskából másodjára kémia 1 hát..semmi reményt nem fűzök hozzá. Persze sokan vannak akik mázlista kis köcsögök:D jó helyen ülnek, tudnak puskázni, olyan vizsgára mennek amin lehet puskázni. Meg mondjuk zh-k ból meg lehet csinálni.
Biosz. öm...nekem az első az majdnem 5ös:D szval 4es lett..de jó tételeket húztam, meg sokat tanultam rá. De a kettőn úgy meghúztak mint a pinty:S csomóan buknak biosz kettőn. Mikrobiológia és sejtbiológia:S tömény és száraz anyag...
info...van egy tanár..nem mondok nevet, de a saját fiát is kirugatta a suliból ..... Ez nem úgy van, infot, több szak is tanul, és összevontan megyünk vizsgázni. Tavaly 20 kérdés volt 12 től volt meg az elméleti, ha meg volt az elmélet mehettél gyakorlatot írni, ha nem akkor jöhettél megint vizsgázni, és újra az elmélettel kezdtél..
Aztán idén kitalálták CV-n,(vizsgakurzuson), hogy 40!!!!kérdés lesz és 20 tól van meg...:S és HA...megvan az elmélet megint mehetsz gyakorlatot írni. Előttem 30 an adták be úgy hogy semmit sem tudtak megcsinálni...:S
Beszéltem egy sráccal, aki most mérnökinfos MSC-s és most tanulja azokat amiket tőlünk kis halandóktól kérdeznek info 1en... akkor hogyisvanez? -.-
egyéb kérdés? [:
te jó ég,hát nem nyugodtam meg:)
és te kb mennyit tanulsz egy egy ilyen vizsgára?
Úgy értem ha azért nekiülök és legalább párszor elolvasok mindent annak mennyi eredménye lenne?:D
Hát..az attól függ melyik vizsgára mész.
Geo 1.2 pappZ tanárúrnál, ha mindent tudsz is lehet kevés:D de ő igazán nagyon jó ember, igazságos, és az előadásai messze a legjobbak!!!!
MEg attól függ..milyen napjuk van. Meg mennyire vagy mákos:D
De tény, hogy tanulni kell:/ :)
Most vizsgaidőszak:( :/
én két éve vagyok itt, akkor még 164 volt a minimum, engem jóval többel vettek fel, de eez már két éve..azóta emeltek elég sokat.
tavaly nem 279 volt a ponthatár? Amúgy most a minimum 200,2010-től pedig azthiszem 240 lesz.
Köszi a választ,lehet még foglak zaklatni a jövőben:D
Sok sikert a vizsgáidhoz!:)
(:
És felvesznek? hogy érzed?
Egyébként hihetetlen jó Győrbe járni:D imádom az egyetemet:D csak zhk meg vizsgák ne lennének:P
Lapos...bridge...üveges:D majd mindet megisemred:D
köszi, rendes vagy[: remélem meglesznek:)
te meg most érettségiztél? akkor jó tanulást! most lesznek a szóbelik nem? na...a vizsgaidőszak pont ilyen, csak évente kétszer:D
remélem hogy felvesznek,ha nem ,akkor jövőre:D
Érettségin meg már valamiért nem stresszelek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!