Egyetemisták, mennyiből jöttök ki egy hónapban?
@00:55
"napi 500 a kaja"..
Engem érdekelne napi 500-ból mit hozol ki.
500 ft körül van egy kis kenyér, meg igénytelenebb felvágott, ami azért messze van a napi 3 étkezéstől.
ma 07:36
maradjunk annyiban, hogy nem könnyű...korábban egy ezrest határoztam meg limitnek(ezért számoltam el magam, mert erre az összegre emlékeztem), utána megpróbáltam valahogy a feléért étkezni, úgy hogy a reggelit, esetleg valami rágcsát megoldom magamnak otthonról, az ebédem meg inkább csak egy szendvics volt, esetleg kefír valami magvas zsömlével... nálam második félévben a 10 perc szünet max sorbanállásra volt elég a mosdóban, és nem volt időm elmenni kajálni, így persze, hogy büfés szendvics lett a vége, az előadóban mégsem kezdesz el körömpörköltet enni késsel-villával
(másrészt nem jártam mekibe, helyette kerestem kifőzdéket a környéken, azért azon sokat lehet spórolni)
Koleszos leszel vagy albis?
Egy jobb kolesz 14-18 ezer/hó
Albi, ha sikerül összehozni, akkor 25-30 rezsivel, ha többen laktok együtt.
Én bejárós vagyok, mivel 20 km-re van a suli, a 3 bérletem 6000 Ft/hó
Kaja kb 20 000/hó
Buli 2-4000/hó (nem bulizok sokszor)
Kaján tudsz spórolni, hogy ha hétvégén hazamész, akkor tudsz hozni pár napig elálló kajákat.
Albérlet havi 17 ezer rezsivel, hétvégére hazamegyek, kocsival járok albérlettől suliba is, ez így 15-20ezer benzin 5-6 ezer a buli + rájönnek még ha pl. többet bulizok, vagy csajozok, drága kajákat veszek pl gyros, de mellette diákmelózok is.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!