ETR rendszerben a felhasználói név miből áll össze, az ELTE-n?
Sztem ugyanúgy, mint a PTE-n.
írok egy fiktív példást: Legyen az emberünk Kis Géza PMMK karos ember, aki 2007ben kezdett. Az ő EHA kódja: KIGPAAP
KI G az első 3 betű a vezetéknév első kéttő és a keresztnév első betűje, P ez évenként változik sora haladnak az ABC-ben, szerintem sulinként más és más, A asszem ez azt jelenti, hogy államis, az utolsó előtti betű random változik, jelentősége nincs, P a végén a kart jelöli PMMK
KAGTAAA: KAG neved betűi, T ebben az évben ez a betű, a tavalyiknak S, A mint államis, A a random betű (az abc-ből bármi lehet), A a kart jelöli (nem tudom nálatok mi lehet)
MIGTABA: MIG névből, T az év, A államis, B a változó betű, A meg a kar, gondolom egy helyre mentek :)
az EHA-kód utolsó betűje a kart jelzi.
A a jogi kar, a B a bölcsész-, társadalomtudományi. T természettudományi, P pszichológiai, G gyógypedagógiai, O tanító- és óvóképző, I informatikai.
Szabó Tilda idén elsős bölcsész kódja pl lehetne: SZTTAAB.ELTE
SZT - Szabó Tilda
T - az évfolyam évenként változó kódja
AA - azt jelöli, hogy hanyadik vagy a névsorban. Pl. AA az első olyan ember, akinek SZT a monogramja. AB a második, stb.
B - kari kód, jelen esetben bölcsész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!