Megéri halasztani orvosin, ha elvégeztem három évet?
Figyelt kérdés
Most végeztem a harmadik évemet általános orvosin és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy orvos akarok lenni. Azonban akarok magamnak életet is, ami nem csak a tanulásból áll. (3 évig csak ezt csináltam) Ezért gondoltam, hogy 21 évesen megértem arra, hogy kimenjek egy évre au pairnek és emiatt halasszak az orvosin egy évet. Szeretek nyelveket tanulni és egy kis pénzt is kereshetnék, kinyílna számomra a világ. Találtam egy megbízható ügynökséget is. Megéri emiatt elhalasztani a tanulmányaimat majd folytatni?2011. aug. 1. 21:31
13/13 anonim válasza:
Hova jársz orvosira?
Melyikre? SOTE? Vagy vidék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!