Megéri halasztani orvosin, ha elvégeztem három évet?
Én is egyetértek a többiekkel.
Szerintem baromi nehéz lenne visszazökkenni a tanulásba.
szerintem viszont jót tenne egy kis szünet
egyik ismerősöm is orvosira jár és ugyan már a 6. évet végzi de teljesen kikészült idegileg
azt kívánja bárcsak halasztott volna egy évet, mert tényleg elég megterhelő
Szerintem megérné. Viszont a helyedben az au-perkedés mellett néznék valami ösztöndíjat külföldön és mondjuk fél év au-pairkedés, és utána meg valami ösztöndíjas tanulás, vagy kutatás, vagy gyakorlatot javasolnék. Így karrieir és nyelv szempontjából is jól járnál, ráadásul kapcsolatokat is tudnál építeni.:)
Amúgy ha a 3 éves elméleten túl vagy, a következő 3 évről már azt hallottam, hogy ott gyakorlatcentrikusság van, és ott már ha nem akarod, akkor is legalább egy kettessel már átrugdosnak a következő félévbe.:)
Szóval hajrá.
Én majdnem belebetegedtem másodévre, szerencsére halasztottam egy évet.
Míg az első évet kitűnő eredményekkel zártam, másodévre folyamatosan romlott a teljesítményem, mert fejben elromlott valami.
Szerencsére sikerült megtalálnom a régi önmagamat, úgyhogy a halasztást követően sokkal jobban mint minden, mint azelőtt.
Halasztás alatt rengeteget edzettem, nyelvet tanultam, kirándultam, bejártam önkéntesnek rákos gyermekek mellé, új barátokat szereztem. Nekem nagyon kellett, és örülök, hogy nem folytattam. Úgyhogy van, amikor jobb szünetet tartani, mint alacsony lánggal égve vonszolni magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!