Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz lehet az, vagy hallottato...

Igaz lehet az, vagy hallottatok arról, hogy beakarják vezetni kötelezően mindennap a tesi órát? Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 20:45
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Nálunk is előfordult anno, h 2osztály ment tesizni, mikor jó idő volt megoldható volt, de hidegben..

Tesi öltözőknél azon a részen nyílt egy konditerem nem nagy, de el lehetett férni..volt, h oda mentünk néhányan, tesiórán, mindig fenékre és combra edzettem, mikor megszólal az edző, h jó alakom van ne arra menjek, inkább karra..

2011. aug. 1. 12:39
 22/47 anonim válasza:
Naná, hogy legyen! A sok hályas kölyök hátha formálódik egy picinykét...
2011. aug. 1. 14:18
 23/47 anonim ***** válasza:

A sok "hájas kölyök" nem ettől fog lefogyni, inkább ellenkező hatást lehet vele elérni.

Sok iskolába ezeket az embereket csúfolják, ők pedig rühellik a tesi órát. Ha valaki elhízott, inkább pszichés okai lehetnek, és ha mindennap kellene tesizni a bunkó társaival, az csak rátenne egy lapáttal. Sőt manapság igen könnyű felmentést szerezni, nem ez lenne a probléma.

Ötletnek jó, a kivitelezés már nagyon nem. Ez a kötelező dolog halál unalmas már, amiért nyugaton ez és ez van, nem kellene azokat kötelező jelleggel bevezetni, előbb a társadalmat kellene felvilágosítani...

Mint régen, nyugaton a társadalom világosította fel önmagát, keleten pedig az uralkodók világosították fel a társadalmat...

2011. aug. 1. 14:50
 24/47 anonim ***** válasza:

Én mozognék minden nap. Egy a gond vele, hogy mindig első 4 órába teszik be és utána min 3 oránk még van amin hót fáradtan ülök. Amit máskor otthon nem kell tanulnom mert abból táplálkozok amit hallok az órán azt otthon tanulnom kell ilyenkor is. Ha utolsó óra lenne még örülnék is neki.

17/L

2011. aug. 1. 22:22
 25/47 anonim ***** válasza:
JA és még előző vagyok. Bevallom, hogy én is el sunnyogom az ilyen kötélmászást stb. De nem azért mert nem akarom hanem mert félek tőlük inkább ha azt mondaná hogy kosarazzunnk sztem többet érne és a gyerek is jól érzi magát nem pedig feszéjezve.
2011. aug. 1. 22:26
 26/47 anonim válasza:
zsír:D az csal jó én szeretem a tesit
2011. aug. 2. 22:36
 27/47 anonim válasza:
9%
Édes jó Istenem...!!! Ez a bajotok..? Én 15-20 éve voltam középiskolás, és emlékszem, hogy imádtam, ha végre lemehettem a tornaterembe kiadni a gőzt... bár nekünk lett volna ilyen...
2011. aug. 2. 23:45
 28/47 anonim válasza:

A lényeg nem azon van hogy szeressék meg. hanem szokjanak hozzá a mozgáshoz. Ugyanakkor ne legyenek zsíros kis anyuka elkényeztetett szeme fénye kölykök. Ugyan már izzadás meg jaj nem szeretem...puhányok és még a szappant se ismerik. Nézzetek szét milyen korosztály van. Egyszerűen nevetséges és szánalmas.

Én a katonaságot is újra bevezetném. Nem azért hogy jujj védekezzünk vagy valami. Egyszerűen olyan szintű fiatalemberek vannak akik igen érdekes családapák lesznek majd...

2011. aug. 3. 09:01
 29/47 anonim válasza:

Az elhízottak csúfolását meg ne vegyük ide. Egyáltalán semmi köze a tesihez. És nem feltétlenül pszichés okai lehetnek annak hogy valaki el van hízva...ekkora egy badarságot...

(ugyanúgy nem csak az lehet az oka hogy helytelenül táplálkozik) de tény, ha többet mozognak még lehetne is leadni belőle.

Az meg hogy tesin ki mit csinál tanár függő.

2011. aug. 3. 09:03
 30/47 anonim ***** válasza:

Huhh mert te aztán qrvára értesz hozzá, hogy az elhízás miből eredhet. Szerinted kinek a felelős? A szülő, nem más, aki szeméttel tömi a gyerekét, és állandóan tömi a gyereket, és ezzel kialakítva nála egy szokást.

Vagy genetikai okok stb.

Utána kellene nézni néha valaminek, nem a fszságot terjeszteni.

A katonasághoz meg gratulálok, az tényleg nagyon fontos ebben az időben, mennyi pénzt áldozol rá?

2011. aug. 3. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!