Igaz lehet az, vagy hallottatok arról, hogy beakarják vezetni kötelezően mindennap a tesi órát? Mi a véleményetek erről?
Évekkel ezelőtt volt téma, nem tudom, hogy kerül elő. Hülyeség; amíg a magasugrást meg a törzsemelést akarják osztályozni, senki nem akar testenevelés órát, és nem is fog érni semmi, hiszen olyat osztályoznak, amire nem is nagyon készítenek fel.
Viszont csak lennem idnen óra ilyen: "Gyerekek, négy kör futás, aztán foci". A diákok -legaalábbis a fiúk- maaguk kérnék a mindennapi testnevelés órát. És sokkal többet is érne egy ilyen óra, mint a bevettek.
"Gyerekek, négy kör futás, aztán foci"
Mikor gimis voltam, nálunk minden tesiórán ez ment. Soha nem is lógta el senki.
Nem rég hallottam. Pár fiatal fel is volt háborodva, hogy hogyan gondolják!? Ettől nem fogják jobban szeretni. Sőt inkább megpróbálják ellógni.
Lehet van abban valami, h túl sok az elhízott gyerek és ezért kéne tenni gyorsan valamit..
ahhoz, h megszeressék a tesit, már 3-6 éves korban szoktatni kell a gyerekeket a sporthoz.. am nem lenne rossz ötlet, mert siralmas, h a mai 10 évesek (de már az ovisok is) mennyire kövérek ... lehetne mindennapos testnevelés, de az óra anyagán kéne változtatni. minek a kötélmászás, a fejállás, a kézállás és a szekrényugrás? kicsi az esélye, h az életben majd ezek mentenének meg minket.. a tanárok helyében én csak állóképességet fejlesztenék, 1-2 gimnasztika, futás és utána 20-25 perc játék
aki meg olyan melót akar majd a jövőben, ami a sporttal kapcsolatos, annak különóra.. de semmiképp se kell erőltetni, ellenben mindenki el fog lógni a tesiről
Én megoldottam magamtól a sportot, ilyen hülye tesi óra nekem nem kell.
Eleve az összes tanár kompetenciája annyi, hogy foci vagy kézi, amiket utálok. Vannak ettől jobb játékok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!