Ha költségtérítéses szakon kezdem az egyetemet akkor mi kell, hogy átvegyenek támogatottra?
Figyelt kérdés
Milyen átlag kell hozzá?Úgy hallottam lehet olyat, ha jól tanulok hogy átmehetek.2011. júl. 27. 21:53
1/2 anonim válasza:
Ez az átsorolásra pályázó hallgatók tanulmányi eredményétől függ. Igazából szerintem mindenképpen olyan 4,5 feletti átlagra kellene törekedni és pályázni kell az átsorolásra.
2/2 anonim válasza:
Melyik egyetem? Nem mindegy. Mindenütt más, még egy egyetemen belül a karokon is lehet különböző.
Vegyél fel és teljesíts minél több kreditet félévenként, és legyen minél jobb az átlagod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!