Hány nyelven tudtok?
18/L
magyar az anyanyelvem
angol felsőfok
német középfok alatt
pár szó franciául és oroszul, de ez elenyésző
szóval összefoglalva: 1 nyelven tudok használhatóan az anyanyelvemen kívül.
17/L
anyanyelvem magyar, szlovákul jól beszélek, mert felvidéki vagyok, angolul valamivel gyengébben, de kommunikálok, németül két éve tanulok, kicsit konyítok még a latinhoz.
Angolt tanulok 2004 óta, de sajnos nem megy igazán, mehetne jobban is. :)
Viszont két-három hét alatt "rám ragadt" az összes hazai, vadon élő madárfaj latin neve, hangjukról való felismerése, kinézetük alapján határozásuk, stb... (kb. 365 madárfaj él hazánkban), pedig nem is tanultam őket.(Se latint.) Ezt nem dicsekvésből írtam, csak nem értem, hogy hogy nem megy az angol, ha a latin nevek igen. Gondolom, érdeklődés kérdése is. :)
18/F
magyar- anyanyelv
román- felsőfokon
angol- felsőfokon
német- 1 éve kezdtem
magyar: anyanyelv
angol: középfok(-->nemsokára TELC B2 nyelvvizsga)
francia: alapfok
spanyol: pár szó
magyar az anyanyelvem
angolt és németet felsőfokon beszélem
finnül tanulok fél éve, még szeretném tovább tanulni, nem tudom, lesz e rá lehetőségem
spanyolul és oroszul pedig pár szót, mondatot tudok..
(albánul el tudok számolni 1-10ig, de ezt csak heccből tanultam meg kb. 13 évesen, mikor apunak albánt kellett tanulnia - fordító és tolmács volt... :) )
22L
olasz-felsőfok
német középfok
angol középfok
Magyarul és angolul tudok.
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!