C++ tutoriált magyar (! ) nyelven kezdőt, jó összefoglalót milyent tudtok ajánlani?
Ha programozni akarsz komolyan, akkor vesd bele magad az angolba. Egyrészt, a programnyelv angol - sokkal könnyebben rátalálsz a parancsokra, ha tudsz angolul, mert azért logikusak a parancsok, arról nem is beszélve, hogy magyarul elenyésző mennyiségű forráskód és segítség van.
Legjobban akkor jársz, ha már kapásból angolul tanulsz programozni :)
Az angollal semmi baj, eleve úgy is dolgozom, publikálok. Viszont nem tudom, ezek szerint ti totál nem úgy vagytok vele, hogy a saját anyanyelveteket részesítitek inkább előnyben, én igen. Én inkább úgy tanulnék most már, ha lehet.
Első válaszolónak a link:
Most ez olyan téma, hogy részesítheted előnyben a magyart, viszont akkor szinte semmilyen forrásanyagot nem fogsz megtalálni...
Egyébként én is előnyben részesítem a magyart (egyébként írással foglalkozom) de sajnos a történetekben is ugyanaz a téma: magyarul sokkal szebben lehet írni, csak éppen angolul lehet belőle megélni...
A magyar nagyon szép nyelv, viszont az angolok sokkal többen vannak. Lehet ezen mérgelődni, morogni, de akkor is ez az igazság. A programozásban pedig végképp hiába várod, hogy magyarul rengeteg anyagot linkelünk neked. Mert egyszerűen nincs. Aki programozik, általában tud angolul, és így semmi értelme tonnaszámra fordítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!