Visual Basic 2010-hez szeretnék magyar kézikönyvet. Honnan tudnék letölteni? (Kezdő szint)
Figyelt kérdés
Még most kezdenék el a programozni de nagyon alap szinten.
(HTML CSS Kevés PHP tudással)
2011. júl. 2. 23:58
1/3 anonim válasza:
Hagyd a Visual Basic-ot, semmire nem fogsz vele mennni az életben, csak csilli-villi, rengeteg gépet evő haszontalan progik készülnek vele. Próbáld ki a Delphi-t. Hasonlít rá, mégis sokkal-sokkal jobb, és több mindenre jó. Ha valóban működő progikat akarsz akkor PHP, C++, Delphi a te programnyelveid. Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam, de rossz irányba haladsz.
2/3 JulesM111 válasza:
Szia Kérdező!
Próbáltam neked keresni VB2010-hez valami magyar nyelvű könyvet, de még ha megvásárolni akarnám, nem találtam sehol semmit. Tudnál valami könyvcímet írni, hátha megtalálom, és leszedem neked.
3/3 anonim válasza:
szerintem egy ms visual c# program ugyanannyira eszi a gépet mint egy vb.
viszont maga a nyelv szerintem egyáltalán nem egyszerűbb mondjuk java, pascal vagy c#-hez képest...
(és ráadásul a szintaktika is idegesítő :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!