Tudok pályázni kollégiumi elhelyezésre, ha még nem küldték meg a levelet az iskolától, ahova felvettek?
Gondolom egyetemi kollégiumról van szó.
Ne aggódj, mert még semmiről sem vagy elkésve. Amit az egyetem majd küldeni fog levelet, abban meg fogsz találni minden információt a kollégiumi jelentkezésről, gólyatáborról.. stb.
Nem lesz semmi előnyöd abból, ha most pár héttel előbb jelentkeznél, mert nem gyorsasági alapon lesznek a férőhelyek elosztva.
Valami tájékoztatást nyilván kapnod kell az egyetemtől. Az egyetem elkészíti a hivatalos papírokat, és a hallgatói önkormányzat meg hozzá teszi a saját papírjait (kollégium, gólyatábor.. stb.) és így küldik el egy borítékban, legalábbis nekem így volt.
az aug.4-i határidő az nem csak a felsőbbévesekre vonatkozik?
De ha nem sikerült megnyugtatnom téged, írj egy emailt a kolesznak, azt mondtad a neten megtaláltad.
Azt írták pótfelvételi: július 22-től augusztus 4-ig. MA felhívtuk, azt mondták, 4 után telefonáljunk, ugyhogy majd akkor felhívjuk őket. Esetleg azt nem tudod hogy pontosan mit is jelent az, hogy:
Első éveseknek szükséges a felvi.hu-ról a határozat a sikeres felvételről.? Még régebben regisztráltam, és az Én felvim részen van egy rész, ahol ugyebár fel van tüntetve, hova vettek fel, ponthatár, pontok, minden, de a nevem ugy konkrétan nincs oda írva mellé. Viszont kérik, hogy az is legyen feltüntetve. Ezt véletlenül nem tudod? Bocsi, hogy zaklatlak a kérdéseimmel, de nem igazán tudom :D.
Semmi baj, szívesen segítek, ha tudok.
De erről az e-felvételis igazolásról vagy amiről beszélsz, fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!