Van rá esélyem, hogy nyomozó lehessek?
Jövőre érettségizek és a pontkalkulátorban bárhogy is számolom a jegyeket, 346 pont jön ki, ami korán sem lenne elég a bűnügyi szakra. Mégis nincs valamilyen "kis kapu" erre?
köszönöm a válaszokat!
18/F
nem :P igazából gépészeti szaktantárgyaim vannak, mert ez is érdekel, de most ismét gondolkodom a rendőri pályán.
Szóval a felsoroltak közül kell 2-öt választanom.. De az a 90% például a szóbeli és az írásbeli érettségivel jön össze?
Igen úgy jön össze. Hú de keveset mondtak nektek. Szóval megírod az írásbeliket. Van olyan tantárgy, amiből csak írásbeli van, például a matematika. Itt alapból az írásbelin elért százalékod a végleges.
A többiből írásbeli és szóbeli van. Az írásbeli a fő, szóval a szóbelivel maximum egy jegyet lehet javítani, de a kettő értéke együtt adja a végső százalékot.
Nem tudom miért nem tájékoztatnak titeket, én már negyedéves egyetemista vagyok, de emlékszem, hogy már elsős gimis koromban is a felvételiket hallgattuk :D
Oda vissza tudtuk mire odajutottunk.
Szívesen segítek bármikor, engem itt a legegyszerűbb elérni, mert nem használok msnt, facebookot és ilyesmit, de ha ide írsz azt olvasni fogom és amiben tudok segítek.
Nem jártam soha rendőrtiszti képzésre, így magáról a képzésről fogalmam sincs, de azt tudom, hogy az alkalmassági vizsgán meg kell felelni. Van fizikai, pszichológiai és orvosi is.
Én mindenképp megpróbálnám a helyedben, legfeljebb nem vesznek fel. Viszont ha gépészetet tanulsz , akkor jelölj egy gépészmérnökit is :)
rendben, köszönök mindent :D
E-mail címedet megadod? :) Nem biztos, hogy ezekben a napokban visszajövök az oldalra :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!