Költségtérítéses képzésre vettek fel. Szégyellnem kéne?
Figyelt kérdés
Már elvégeztem egy 2 éves felsőfokú képzést, most pedig sajnos felvitték a ponthatárt és költségtérítésesre kerültem be, de szerencsére arra a szakra amire mindig is vágytam.
Ezt szerintetek szégyellnem kéne? Hogyan viszonyulnak az államisok a költségtérítésesekhez?
2011. júl. 21. 22:55
11/14 (L) Bella (L) válasza:
Hát akkor nézzétek meg, az SE-t igaz nem néztem, de
PTE-ÁOK ÁLTALÁNOS ORVOS ONK 252 PONT!!!
PTE-ÁOK FOGORVOS ONK 281PONT!!!
Ez nem irigység. Csak félelmetes, hogy ennyivel be lehet jutni orvosira, ha az embernek van pénze.
12/14 anonim válasza:
nem szégyellni kell, hanem fizetni.
13/14 anonim válasza:
Drága Bella nagyon buta vagy. Lehet költségesre vették fel, de ha elvégzi szerintem nagyon is okos, tudod bekerülni csak egy dolog, meg megint más bennt maradni, és elvégezni.
14/14 anonim válasza:
Egyetemi tanár vagyok, és engem nem érdekel, melyik hallgatót hogy vették fel. Csak az, hogy mennyit tudsz. A többieknek ne mondd el, csak tanulj szorgalmasan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!