Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá magam, hogy...

Hogy vegyem rá magam, hogy tanuljak?

Figyelt kérdés
Ősszel érettségizem utána pedig nyelvvizsgázom és igencsak nem ártana, ha már most nekiállnék. Viszont egyszerűen nem tudok. És az a vicces benne, hogy nincs semmi más dolgom és halálra unom magam, de képtelen vagyok nekiállni. Tudtok mondani pár biztató szót? Nálam általában a hátsó lökés hiányzik illetve nincs motiváció a tanuláshoz. Köszi előre is!
2011. júl. 19. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak lökés hiányzik:

Tanulj lusta kölke 5év múlva meg itt sírsz hogy nincs rendes pasid lúzer vagy szar munkával!!!!!Szakadj le a gépről induláááááás.

:)

2011. júl. 19. 15:54
 2/3 A kérdező kommentje:
:D na igen ez kezdésnek nem rossz, köszönöm :)
2011. júl. 19. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

még mindig gépezel feháborítóóóó

mit képzelsz én melózok. a tb-t én is fizetem utánad ha nem tanulsz húzzál akkor dolgozni állambácsinak meg fizesd te a lóvét!!!!!!!!!!!!!!

szemtelen fiatalok.

:((

2011. júl. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!