Hogy vegyem rá magam, hogy tanuljak?
Figyelt kérdés
Ősszel érettségizem utána pedig nyelvvizsgázom és igencsak nem ártana, ha már most nekiállnék. Viszont egyszerűen nem tudok. És az a vicces benne, hogy nincs semmi más dolgom és halálra unom magam, de képtelen vagyok nekiállni. Tudtok mondani pár biztató szót? Nálam általában a hátsó lökés hiányzik illetve nincs motiváció a tanuláshoz. Köszi előre is!2011. júl. 19. 15:45
1/3 anonim válasza:
Ha csak lökés hiányzik:
Tanulj lusta kölke 5év múlva meg itt sírsz hogy nincs rendes pasid lúzer vagy szar munkával!!!!!Szakadj le a gépről induláááááás.
:)
2/3 A kérdező kommentje:
:D na igen ez kezdésnek nem rossz, köszönöm :)
2011. júl. 19. 15:57
3/3 anonim válasza:
még mindig gépezel feháborítóóóó
mit képzelsz én melózok. a tb-t én is fizetem utánad ha nem tanulsz húzzál akkor dolgozni állambácsinak meg fizesd te a lóvét!!!!!!!!!!!!!!
szemtelen fiatalok.
:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!