Hogyan vegyem ra magam hogy tanuljak vizsgaidoszakban?
elegge nehez egyetemen vagyok (orvosi) es a vizsgak sajnos katasztrofak.
Sokszor annyi vizsgam van, h nem lehet birni.
Es kiborulok, es ramjon h barmit csinaljak, csak ne tanuljak.Szeretem, nem akarok konnyebbet valasztani, mert a vizsgak nagyja megy.De a vegen kezdem feladni, mert mar nehez.
Hogyan allhatok oda, h mindig uljek le tanulni amikor kell?
Menj el egy hétre dolgozni a MekDonászba!
Egyébként a tanulások között próbálj meg minél jobban pihenni. Pl. a vizsga után, aznap.
Nekem évek kellettek, mire rá tudtam magam venni, hogy szeptemberben kell hozzáfogni tanulni, és nem ilyenkor kapkodni:(
ennek ellenére kicsit most is elvagyok úszva, uccsó éves lennék jogin és totál el vagyok havazva...elcsapnak a fejem fölött a hullámok:(
szerintem nézz nagyon erősen egy félcitromot.vagy gondolj arra milyen jó dolgod van, hogy tanulhatsz, és nem éppen két és fél méter mélyen rohadsz lenn a földben. :D
na jó, ne haragudj, én tényleg ilyenekre szoktam gondolni, amúgy a koncentrációs gyakorlat az tényleg jó, öt percig egy bizonyos pontra koncentrálni, nekem nagyon hamar szerteszaladnak a gondolataim.
sok sikert.
k.
ha nem akarsz megbukni mindenből, v fizetős lenni, amit nyögne a családod, akkor muszáj kllllesz!
É.
Kedves sorstársam! Hasonló problémával küzdök, mint te. Holnapután szigorlatozom, nem tudok semmit, nem is tanultam, bár lentt volna rá négy egész napom...
Egyszerűen nem megy.
Véleményem szerint egyszerűen lemerültél. Rövid idő alatt nagy stressz, ez nagyon ki tud buktatni, főleg az orvosin. A mi háziorvosunk még csak a negyvenes éveiben jár, de mióta ismerem, azóta hófehér a haja. Kiderült, az egyetem alatt őszült meg, 20 évesen, mikor 25 vizsgája volt egy hónap alatt. :P
Önfegyelem, önfegyelem, önfegyelem, nem tudok mást mondani. Meg aztán én is itt írom ezt a választ, ahelyett, hogy a könyveket bújnám... Látod, nem vagy egyedül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!