Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez most akkor hogy van?...

Ez most akkor hogy van? Kicsit röhejes.

Figyelt kérdés
Bocsi nem tudtam milyen topicba írjam, és ezt átlagban sokan látogatják ezért gondoltam itt teszem ki. Szóval épp a sp$ktrumon néztem egy műsort arról ,hogy legalizálják e a marijuanat az USA-ban. És egy amerikai, szőke "szakértő" ezt nyilatkozta: Európában mindent ráhagynak az emberekre, azt csinálnak, amit akarnak, ezzel szemben USA sokkal kifinomultabb, itt a legalja nép is nagyon intelligens, Európában ez nincs így. Persze egyéb jelzővel is illetett minket európaiakat...Szerintetek ez mi már?? Mit gondoltok erről? Komolyan így látnak minket az USA-ból, hogy Európa az a hely , ahol mindent megtehetsz?
2011. júl. 17. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pont hogy az amerikaiak a butábbak. Ők azt se tudják normálisan hogy mi volt a történelemben, Amerikán kívül. A földrajzot sem tudják hogy mi hol van az amerikai kontinensen kívül.
2011. júl. 17. 22:53
 2/3 A kérdező kommentje:
vagy belül. Tavaly volt nálunk egy cserediák Tájföldről, és volt kinn 1 évig Amerikában is. Mesélte ,hogy a legtöbben azt sem tudják, hogy mi az az amerikai polgárháború, vagy hogy egyáltalán 50 államból áll az USA... azért annyira még sem intelligensek.
2011. júl. 17. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem pont annyira, amennyire az európaiak nem szeretik őket. Ez természetes, az emberek szeretnek rivalizálni.

Egyébként egy átlag magyar tudja, hány tagja van az eu-nak vagy a schengeni övezetnek? Nézz szét akár itt az oldalon, hány idétlen kérdés van. Vagy vegyük a sok hitelben tönkrement embert, könnyű a bankokra mutogatni, de ugyanúgy hülyék itt is az emberek, csak jobban esik, ha kitaláljuk, hogy vannak tőlünk még hülyébbek.

2011. júl. 17. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!