Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tee mit szoktáll csinálni,...

Tee mit szoktáll csinálni, ami (egy kicsit is) röhejes de tee így érzeed jól magaad?

Figyelt kérdés
én felnyomom maxra a hangszórót és ordibálva éneklem a számokat mint pl: Ke$ha - Tik tok
2011. febr. 5. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Tee egy kicsiveel több nyelvtanóráára kéne, hogy bee menj.

Ahelyett, hogy üvöltenéd a számokat, ami legtöbb esetben rohadt idegesítő, amikor néha este tizenegykor azért nem tudok aludni, mert a szomszéd 12 éves gyerek ordítva mond valami zenét, olyan szöveggel, hogy már azért felpofoznám...

2011. febr. 5. 20:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Én helyesen írok.
2011. febr. 5. 20:58
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
A blaha közepén kilógatom a kukacomat és lepisilem a lányokat.
2011. febr. 5. 20:59
 4/12 szamóca. ***** válasza:
71%

én is szoktam énekelni, mondjuk nem ordítva mert valami kegyetlen rossz hangom van:DDD és csak ha egydül vagyok.

egyébként rengeteg ilyen hülyeségem van... egy-két baromira jólszituált ismerősöm közölte is hogy velem ciki kimenni az utcára ^^ például szeretek hülyeségeket kérdezni az emberektől... vagy tescos kocsin gurulni és dudálni ha szembejönnek:D nyáron a lehúzott kocsiablakokba benézni, esetleg tehénbőgést imitálni...

azthiszem sosem leszek normális x)

2011. febr. 5. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
kicsit is idegesítő,de így érzem magam jól? utálom az embereket. szerintem ez elég idegesítő,ha nem az én szemszögemből nézzük
2011. febr. 5. 21:00
 6/12 anonim válasza:
76%
Tapaszd be a szádat, te gyökérláda. Lehet, hogy a nyelvtankönyvedet kéne ordibálva olvasnod.
2011. febr. 5. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
21:08 megnevettettél, +++!!!
2011. febr. 5. 21:10
 8/12 A kérdező kommentje:
nem engedett 1/2-es személyben kérdezni XD
2011. febr. 6. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Szamóca,megyünk együtt a tescoba??: D** megtisztelnél vele,mert nem mondaná rám senki azt hogy leégetsz hagyd már abbaxDD

Amúgy én is szoktam énekelni egyedül itthon,de nem bömböltetem a zenét mert idegesíteni szokott..xD

2011. febr. 16. 18:57
 10/12 szamóca. ***** válasza:

menjünk bontsunk rendet:D

meg polcokat:D

2011. febr. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!