Van olyan hogy gyengébb képességű?
Nekem nagyon nehezen megy a tanulás, ezért inkább nem is erőltetem, de érdekelne a véleményetek pár dologról.
Ha rossza a memóriája valakinek attól még lehet sikeres az iskolába?(verstanulás,könyolvasás,nevek,mit tanultunk múlt órán)
Ha nehezen megy a tanulás de bele ad mindent akkor mennyi idő után látható valami pozitív változás? Vagy a gyenge képességűek örökre hülyék maradnak bármit tesznek ellene?
Azon hogy minden váratlan helyzetbe leblokkol valaki lehet segíteni?(felelés rossz jegy után jut eszébe a jó válasz)
Lustaságot ki lehet nevelni magunkból ?
Most jöttem rá hogy ezeket a dolgokat hamarabb meg kellett volna kérdeznem, nem érettségi előtt 1 évvel. Olyanok válasza érdekelne akik tudtak ezeket változtatni, akár csak 1 dolog is elég lenne ezekből hogy boldogabb útra tudjak térni.
Köszi hogy végigolvastad :)
(Előző tanévben megpróbáltam magam összeszedni, többet tanultam mint eddig valaha, de nem látszott meg rajtam.(Az ivással ellentétben...haha) Félévkor feladtam azt is mivel a jegyeim lehet javultak, de pl olyanokra nem emlékeztem mit tanultunk előző héten vagy hogy miből szereztem jó jegyet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!