Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Más iskolákban is bunkók a...

Más iskolákban is bunkók a tanárok?

Figyelt kérdés

Nem gorombaságra értem, hanem mondok egy példát.

A minap az egyik órán leveleztem a mögöttem ülő gyerekkel és a padtársával. A tanár észrevette és elvette a levelet. Eddig megértem. De, hogy óra végén miért kell elolvasnia? Na ez elég bunkóság szerintem. Mi köze van a tanároknak ahhoz, hogy mi van a levélben?

Az oké, hogy elvenné, mert "zavartuk egymást a tanulásban", de nem így van mert nekünk 3-unknak előadást kellett csinálni abból az anyagból, így a könyökünkön jött ki. Sőt mind a hárman ötösök vagyunk ebből a tantárgyból.

Utána olvastam a neten ennek a dolognak, és ezt találtam:

"Tanuló az órán levelezést folytat és zavarja társait

Ebben az esetben a tanuló nem tesz eleget tanulási kötelezettségének, és korlátozza társai tanuláshoz való jogát

Ilyenkor a pedagógus a levelet elveheti, de annak tartalmát nem jogosult megismerni. A levelezés a tanórán kívül nem zavarja a tanítást, így a kicsengetés időpontjában a pedagógus köteles a levelet visszaadni."

Azt mondanom sem kell, hogy miután elolvasta, kidobta.

Mondjuk, így is jobb, mintha felolvasta volna hangosan, hogy mit írtunk az osztálybeli csajokról.:D

Ja és a vicces az, hogy mindig a tanár dumál arról, hogy milyen rossz, gusztustalan dolog a kíváncsiság.

Kérdésem az lenne, hogy nálatok is vannak ilyen tanárok, vagy csak minket áldott meg a sors ilyenekkel?

Ui.: 7.-esek vagyunk.

2009. ápr. 1. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem, a tanárok (kevés kivételtől eltekintve) sehol nem bunkók. És jó lenne, ha ezt a kérdést nem 13 éves pisisek ítélnék meg! Nektek az a feladatotok, h tanuljatok, nem az, h levelezzetek és a tanárt kritizáljátok! Hidd el, ha felnősz és normális ember lesz belőled, egész másként fogod látni ezt a kérdést, mert nem csak a kamaszkori lázadozás és az "enyém a világ"-érzés fog vezérelni!
2009. ápr. 1. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk gimiben, ha a tanár ilyet észrevett, felolvasta az osztály előtt. Szóval, örülj, hogy ennyivel megúsztátok. Ha szóltunk neki, hogy ne olvassa fel, csak annyit mondott, "gyermekem, úgy is te húzod a rövidebbet, elhiszed?" És...igaza van, mármint, hogy te húzod a rövidebbet. Tapasztaltuk. Amúgy ennél sokkal nagyobb bunkóságokat is tudnak csinálni. De, azért nem minden tanár ilyen...
2009. ápr. 1. 14:10
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Látom, a kérdezőnek nem tetszenek a válaszaink..
2009. ápr. 1. 14:24
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Mi az, hogy tanárok, és ilyenekkel? Miért e többes szám?

Valóban nem kellett volna elolvasnia, ezt jól látod. Mint ahogy azt is, hogy nem kellett volna leveleznetek.

És a válasz: nem, nem mindenhol van így. Én sosem olvasom el.

egy tanárnő :-)

2009. ápr. 1. 14:27
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
Kedves 3. válaszoló látom, te is csak azért jársz ide, hogy bosszantsd az embert.. Mellesleg nem csak a kérdező pontozhat le:) Elolvasni bunkóság, levelezni is az szvsz.
2009. ápr. 1. 14:50
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
A kötelességeiket tudnák ennyire!
2009. ápr. 1. 15:09
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem azért járok ide, csak eléggé felháborít az ilyesmi! Nem azt mondom, mi is leveleztünk meg puskáztunk is, de ha lebuktunk és a tanár elvette, vagy feladatot is adott "cserébe".. így jártunk. Eszünk ágában sem volt lebunkózni a tanárt. Minket még a tiszteletre tanítottak. Amúgy szerintem manapság a tanárok vannak "megáldva" fegyelmezhetetlen, lázadozó gyerekekkel és nem fordítva. A gyereknek mag ha rosszat csinált és büntetést kapott, nem úgy kellene elégtételt vennie, h ilyen kérdéseket írogat, nekünk, felnőtteknek (bár nem tudom, az utolsó válaszoló hány éves) pedig nem az lenne a dolgunk, h még mi is adjuk alájuk a lovat.

Aki nem ért egyet, legyen szíves megindokolni, h miért nem!!

2009. ápr. 1. 15:11
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem az előttem lévőre gondoltam, hanem a 14:50-esre értelemszerűen.
2009. ápr. 1. 15:12
 9/15 anonim ***** válasza:
92%
Az a baj, hogy az egész oktatási tv. úgy ahogy van, el van cseszve... nem is véletlenül.
2009. ápr. 1. 15:23
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

szerintem a tanárnak volt igaza. mostanában semmi fenyítóeszköz nincs a tanárok kezében a diákok pedig ezt kihasználják. jól tette, hogy felolvasta

amúgy meg örülj, hogy csak ennyi, ha egyetemre mész és kifogod majd ott a BUNKÓ tanárokat akkor majd nevetve gondolsz vissza erre

2009. ápr. 1. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!