Más iskolákban is bunkók a tanárok?
Nem gorombaságra értem, hanem mondok egy példát.
A minap az egyik órán leveleztem a mögöttem ülő gyerekkel és a padtársával. A tanár észrevette és elvette a levelet. Eddig megértem. De, hogy óra végén miért kell elolvasnia? Na ez elég bunkóság szerintem. Mi köze van a tanároknak ahhoz, hogy mi van a levélben?
Az oké, hogy elvenné, mert "zavartuk egymást a tanulásban", de nem így van mert nekünk 3-unknak előadást kellett csinálni abból az anyagból, így a könyökünkön jött ki. Sőt mind a hárman ötösök vagyunk ebből a tantárgyból.
Utána olvastam a neten ennek a dolognak, és ezt találtam:
"Tanuló az órán levelezést folytat és zavarja társait
Ebben az esetben a tanuló nem tesz eleget tanulási kötelezettségének, és korlátozza társai tanuláshoz való jogát
Ilyenkor a pedagógus a levelet elveheti, de annak tartalmát nem jogosult megismerni. A levelezés a tanórán kívül nem zavarja a tanítást, így a kicsengetés időpontjában a pedagógus köteles a levelet visszaadni."
Azt mondanom sem kell, hogy miután elolvasta, kidobta.
Mondjuk, így is jobb, mintha felolvasta volna hangosan, hogy mit írtunk az osztálybeli csajokról.:D
Ja és a vicces az, hogy mindig a tanár dumál arról, hogy milyen rossz, gusztustalan dolog a kíváncsiság.
Kérdésem az lenne, hogy nálatok is vannak ilyen tanárok, vagy csak minket áldott meg a sors ilyenekkel?
Ui.: 7.-esek vagyunk.
Mi az, hogy tanárok, és ilyenekkel? Miért e többes szám?
Valóban nem kellett volna elolvasnia, ezt jól látod. Mint ahogy azt is, hogy nem kellett volna leveleznetek.
És a válasz: nem, nem mindenhol van így. Én sosem olvasom el.
egy tanárnő :-)
Nem, nem azért járok ide, csak eléggé felháborít az ilyesmi! Nem azt mondom, mi is leveleztünk meg puskáztunk is, de ha lebuktunk és a tanár elvette, vagy feladatot is adott "cserébe".. így jártunk. Eszünk ágában sem volt lebunkózni a tanárt. Minket még a tiszteletre tanítottak. Amúgy szerintem manapság a tanárok vannak "megáldva" fegyelmezhetetlen, lázadozó gyerekekkel és nem fordítva. A gyereknek mag ha rosszat csinált és büntetést kapott, nem úgy kellene elégtételt vennie, h ilyen kérdéseket írogat, nekünk, felnőtteknek (bár nem tudom, az utolsó válaszoló hány éves) pedig nem az lenne a dolgunk, h még mi is adjuk alájuk a lovat.
Aki nem ért egyet, legyen szíves megindokolni, h miért nem!!
szerintem a tanárnak volt igaza. mostanában semmi fenyítóeszköz nincs a tanárok kezében a diákok pedig ezt kihasználják. jól tette, hogy felolvasta
amúgy meg örülj, hogy csak ennyi, ha egyetemre mész és kifogod majd ott a BUNKÓ tanárokat akkor majd nevetve gondolsz vissza erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!