Miről szól egy gólyatábor? ;)
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 21:02
11/19 anonim 

válasza:

kőkemény piálás és ennek kiheverése :) dugni nem dugtam, de nem is volt olyan felhozatal.
12/19 A kérdező kommentje:
ty a válaszokat:)
a többi suttyó meg elmehet a picsbe :p
2011. júl. 14. 21:25
13/19 anonim 

válasza:

te is elmehetsz...hahaha ilyen aggyal úgy sem fogsz sokra menni az egyetemen ;)
14/19 anonim 

válasza:

az első kezdte a vitát, a kedves kérdező folytatta... miért baj, ha feltesz egy olyan kérdést, amit más már feltett??? No mind1... én is csak megerősíteni tudom a korábban hallottakat, elsősorban ismerkedés a célja, illetve az egyetemi élet bemutatása, de ha már ott vagy egy f@sza kis táborban, miért ne innál és buliznál ?? :D persze minden csak rajtad múlik, hogy miből mennyit engedsz, senki nem fog lenézni, mert nem ittál meg 1L pálinkát...
15/19 A kérdező kommentje:
nah jó, ilyen IQ-fightban nem veszek részt :/
2011. júl. 14. 21:35
16/19 anonim 

válasza:

akkor kár volt feltenned a kérdést vagy megszólalnod
17/19 anonim 

válasza:

Inni??
Sok alkoholista barom taknyosból így is elegem van. A mi táborunk kulturáltabb volt, mondjuk volt, hogy felkeltetettek hajnalba, feladatokat csinálni, de mi élveztük, nem is feltétlenül szívatásként fogtuk fel. Ügyeltek ránk a tanárok, a feladatok is inkább játékos fajták voltak.
18/19 anonim 

válasza:

"ügyeltek ránk a tanárok"....
Hát az nem derült ki hogy ez gimis vagy fősulis/egyetemi gólyatábor-e. Mert ha az utóbbi, akkor ott nem voltak tanárok arra mérget vehetsz.
19/19 anonim 

válasza:

végig se olvastad, amit írtam gondolom... persze ezzel csak magadat minősíted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!