Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miről szól a gólyatábor?

Miről szól a gólyatábor?

Figyelt kérdés
A nyolcadikat végzősök mennek vagy az elsősök és hogy van ez akkor ha van nulladik osztály?
2010. febr. 24. 19:42
 1/5 anonim válasza:
30%
Hoznak 4-5 gólyát és rákell majd ülnötök. Próbálj majd egyensúlyozni, mert ha leesel kemény évek várnak rád.
2010. febr. 24. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Ugyanúgy mennek a nulladikosok is.A lényege az ismerkedés.Mentek kirándulni,élményfürdőbe vagy valmi ilyesmi helyre.Aztán szoktak lenni szivatós vetélkedők is,de nem mindenhol pl nálunk se volt.

Szerintem érdemes menni mert sok mindenről maradhatsz le;)

15/L

2010. febr. 24. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!XD rá kell ülni a gólyára XD

Amúgy most már értem és szívesen mennék kösz.

2010. febr. 24. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Az egész arról szól, hogy minél jobban szívassák a gólyákat. én azért félnék kicsit. Mostmár persze nincsenek olyanok, mint 6-7 épe (pl. tej a cipőbe és be a fagyasztóba) : D
2010. febr. 25. 08:04
 5/5 A kérdező kommentje:
huh hát remélem...
2010. márc. 1. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!