Ha genetikus szeretnék lenni, melyik egyetemet válasszam?
Tizenegyedikes leszek. Minden álmom, hogy gyógyszerész vagy genetikus lehessek.
Anyát megkérdeztem, ő arra tippelt, hogy egy általános orvosi kart kell elvégeznem, és utána jön a szakosodás. A legjobb barátom pedig azt mondta, hogy általános biológia szak és szakosodás után lehetek genetikus.
Szia.Hú.nagyon a szivedre vetted amit írtam,pedig nem támadni szerettem volna.A környezetmérnöki persze,hogy nem biológus,de azért is mondtam,hogy hasonló irány,mert lehet a biológia irányába fordulni és arra kutatni.Pl. van egy lány,ő most a környezettan végzettségével növénybiológián phd-zik.
Nem vitatom,hogy lehet a biológus végzettséggel kutatni,de azért egy orvost szerintem jobban megbecsülnek...ráadásul biológusra felvesznek egy csomó embert. Van egy ismerősöm,most érettségizett másodszorra mert az orvosira szeretett volna újra felvételizni.Bioszra jár már egy éve.Az érettségi eredménye meg sem közelíti az enyémet sem bioszból,sem kémiából.Miközben az egyetemen felvették az elvileg legnehezebb szakirányra és az egyik legjobbnak tartják az évfolyamon.Szóval nem értem...Mindamellett persze vannak genetikakutatók biológus végzettséggel.Te mit kutatsz,ha nem vagyok indiszkrét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!