Pontosan mit takar az anglisztika szak?
Mivel bölcsésztudományi szak és már van éppen elég tolmács, angol tanár stb. Így a szak elvégzése után sokra nem fogsz menni vele. Esetleg mehetsz hambit árulni a mekdöncibe, vagy a sikeresebbek külföldön csinálják ugyanezt. A színvonala most nagyon lent van az ELTE-nek...
Szóval jó szakot választottál, kedves diplomás munkanélküli!
Hát kedves első, köszönjük az építő jellegű hozzászólást.
Én is ELTE anglisztikára jelentkeztem (igaz, csak sokadik helyen) de ide a legvalószínűbb hogy felvesznek...
Szóval jöhetnek az infok :D
Kedves 1. kommentelő nem tudom hogy milyen szakra jár mivel eléggé kivan magával.. Ja és a hamburgersütögetéshez is protekció kell ;)
Amúgy én is ezt jelöltem csak nem ELTE-n. Viszont van ismerősöm aki oda jár, van elég sok tantárgya olyanok hogy alkalmazott nyelvészet meg hangtan meg azt hiszem ilyesmik, de pontosan én sem tudom mit takar az a sok tantárgy. Persze azt tudom hogy tanár tolmács és fordító lehetek vele, de az nagyon a jövő zenéje és rögös az út odáig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!