Van itt olyan aki 9. -be év végén bukott matekból? (VÉLEMÉNYEKET)
Én buktam, kétszer jártam az elsőt gimiben. Máig nem hevertem ki, és cikinek tartom, pedig, később, főiskolán is évfolyamelső voltam végig, és mint később kiderült, nem is az én hibám volt az évismétlés...
Egy elég erős gimnáziumba jártam, ahol az ofő már első nap valamiért nem csípett (nem volt gond öltözködéssel, viselkedéssel, stb.). Annyira, hogy a matektanárra nyomást gyakorolt, hogy ő nem szeretne engem következő évben is az osztályában látni. (Matekból elég gyengén álltam mindig, de azért a kettes meglett volna abban az évben is.) Pótvizsgán a tanár mindenkihez odament segíteni, csak hozzám nem, meg is buktattak annak rendje és módja szerint. A következő osztályomban azért bennem volt az 4 évig, hogy én "bukott" vagyok, a tanárok nem is voltak hajlandóak 3-asnál jobb jegyet adni semmiért, mert meg voltam bélyegezve, hogy én hülye vagyok, ha meg 5-ös dogát írtam, "biztos puskáztam". Az, hogy ez mennyire nem volt igaz, az érettségin derült ki (mivel az központi), elnöki dicsérettel végeztem. De, ami addig ment... minden nap megkaptam, hogy belőlem nem lesz semmi, állandóan az igazgatóiban ültem, mivel mindig volt egy kreált indok arra, miért is kellene engem kirúgni...Hogy miért nem váltottam? Bukás után próbáltam iskolát váltani, azonban, hiába jöttem egy erős gimiből, minden iskola azt mondta, hogy ők bukottakat nem fogadnak. Gimnázium óta gyűlölöm azt a szót, hogy pedagógus.
"Annyi szerencsém van h rendes a tanárom és azt mondta h mindent megesz h átengedjen és még a feladatokat is elküldte nekem."
HA ez után nem mész át, akkor azt kell mondanom, hogy hűűűűűűűűűűűűűűűűlye vagy.
"Azért, mert a matekot nem elég érteni,"
Szerinted de. Mi kell még hozzá? Ha nem érted akkor szar vagy, ha igen akkor nem.
"és gyakorolni, ha nem megy, még többet kell gyakorolni,"
Ezzel egyetértek. Viszont van olyan, hogy hiába tanul mert nem ÉRTI.
Én pl soha nem szoktam otthon gyakorolni, csak doga előtt átnézem. Így 9.-ben, 10.-ben éd 11.-ben is 5-ös lettem. Viszont van olyan aki 1-2 órát gyakorol viszont 3-asnál nem lesz jobb. Úgyhogy csak érteni kell, mint minden reál tárgyat.
+
Ugye azt leírtam, hogy ezt mind csak érteni kell. Nem olyan mint a humán, hogy be kell magolni. (de utálok magolni, de a 4-es megvan) Én az a típus vagyok aki megérteni szereti a dolgokat. Ezért vagyok reál szakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!