Ha e-felvételivel jelentkezem akkor is rá kell írni valamit a beküldött dokumentumokra?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy rá kell írni valami számot, de nekem még nem küldték meg a jelentkezési pakkot, amiben az a szám lett volna mikor beküldtem a hiányzó adatokat, és néztem is a felvi weboldalát és nem találtam semmi erre vonatkozó információt, akkor most nem kell ráírni semmit? Amúgy se nagyon értem, mert nyilván nem lefénymásolom az érettségi bizonyítványomat, majd ráírom, és bescannelem újra.. Ti írtatok rá valamit?2011. júl. 3. 18:05
2/3 anonim válasza:
e-felvételin nem kell rá írni semmit :) én hasonló ügyben hívtam fel az ügyfélszolgálatot és azt mondták nem kell, ami valamilyen szinten logikus is, hiszen az azonosítód stb ott van már a profilodon :)
3/3 A kérdező kommentje:
De jó, köszönöm szépen!:)) Ment nektek a zöld kéz
2011. júl. 3. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!