Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kell kiszámolni a...

Hogyan kell kiszámolni a szakdolgozatból, az évek alatt szerzett jegyekből, és a záróvizsgából a diplomajegyet?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 21:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ha így van, hogy átlaga az összes jegynek :) akkor négyes lett a diplomám
2011. jún. 28. 22:47
 12/19 anonim ***** válasza:
nálunk BSc n a három jegy átlaga volt, MSc-n a szakdolgozat és a védése 1/4-1/4 súllyal esett latba, a vizsga maga pedig 1/2 súllyal.
2011. jún. 28. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:
51%
Gratulálok! Nálunk mondjuk anno elmondták az államvizsga utáni eredményhirdetésen a diploma érdemjegyét. Végül tapasztalatból mondom, hogy sehol nem nézik, hogy hányas lett, csak meglegyen (enyém is jó lett).
2011. jún. 28. 22:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Nálam a szakdolgozat elég gáz lett, hosszú történet, a zv 4es és egyébként jó jegyeim lettek :)

Jövő héten felvételi MSc-re.

Nálunk azért nem mondták, mert a védések a zv után voltak, és a titkár már nem volt bent, csak mi meg a bizottság.

2011. jún. 28. 22:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a TVSZ egyértelműen tartalmazza BSc és MSc képzésre is, hogy konkrétan miből és hogyan számolják a diplomajegyet. Szerintem próbáld ott megnézni.
2011. jún. 28. 23:05
 16/19 A kérdező kommentje:

most vagy én vagyok nagyon buta vagy nem tudom... mert nálunk annyi szerepel csak hogy:

"Az oklevél minősítése, a szak tantervében meghatározott átlageredmény alapján." Ebből arra következtek, hogy valóban mindennek az átlaga...

Csak nekem ez egy kicsit ködös így.

2011. jún. 28. 23:25
 17/19 anonim válasza:
Nekem 8 jegyből tevődött össze a dipi jegy, és sima átlagot számoltak. Ha 4,5 az átlag, akkor az még 4esnek felel meg.
2011. jún. 28. 23:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Teljesen szakfüggő hogyan számolnak. Nézd meg a szakos képzési tervet és abban pontosan le van írva, hogy milyen jegyek, milyen átlaga kell.
2011. jún. 29. 08:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogyan számolt a TO, de négyest írtak be :)
2011. jún. 29. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!