Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csinálnak egy drámaszakkörön?

Mit csinálnak egy drámaszakkörön?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy darabokat gyakorolnak...

Mert hallottam már olyanról, hogy valaki "bekattant" és elküldték egy ilyenre.

Olyanról is hallottam, hogy segít az önkifejezésben.

Szóval mi is van ott pontosan?

2011. jún. 21. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Én még 8-11 éves korom között jártam, akkor főleg játékok voltak, amikben a képzelőerőt kellett használni, valamint légzőgyakorlatok, meg ilyen csoportos, bizalmi játékok.
2011. jún. 26. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nem épp egy darabra készülődtünk akkor mindig játszottunk.Legtöbbször csoportos játékokat mint pl. a kacsintós gyilkos...igen ez most morbidul hangzik de am jó játék volt :D

Akkor voltak még önismereti dolgok is, például olyan, hogy a tanár kis kártyákat osztogatott ki,amiken tulajdonságok voltak és el kellett mondani hogy ez jellemző-e rád s ha igen akkor milyen helyzetekben nyilvánul meg nálad ez a legjobban.De olyan is volt hogy egy ember kiment és addig a csoport többi tagja mondott róla egy negatív vagy pozitív tulajdonságot.Azután a gyerek bejött és a tanár egyenként felsorolta őket, majd nekünk el kellet mondani hogy ez valóban igaz-e ránk vagy sem.Ezután ki kellet találni hogy ki mondhatta ezt rólad.

Olyanok is voltak amikben a képzeletet fejlesztettük.

A tanár elkezdett mondani egy mesét.Vagyis csak az elejét majd meg a végét.Aztán pedig a csoport ketté oszlott és eljátszották hogy vajon mi történhetett.Ezután a tanár felolvasta hogy valójában mi történt.

Olyan is volt hogy a tanár mondott egy konfliktust nekünk pedig el kellet játszani,majd pedig meg is oldani.

Olyan is volt hogy például mit tennél ha valaki szemetelne az utcán.Ezt is el kellett játszani.

Aztán voltak még beszédgyakorlatok amikor csak mondtad és mondtad a magadét :D

Ezen kivül pedig még rengeteg mókás dolog volt.

2011. jún. 26. 20:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, jól hangzik.:) Amúgy a szórólapon van, hogy középiskolásoknak... gondoltam megemlítem.:)
2011. jún. 27. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát végül is mi ezeket 8.osztályba csináltuk, szóval lehet hogy 9.-be se lesz sokkal különb. :D
2011. jún. 28. 10:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok, köszi:)
2011. jún. 29. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!