Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Ennek utána...

Szerintetek? Ennek utána tudnak nézni?

Figyelt kérdés

Ha vkinek tudják az adatait, utána tudnak nézni annak, hogy milyen tanfolyamra, felnőttképzésre jár?

Tehát nem gimire gondolok, mert ott biztosan tudják...de ha már pl. egy tanfolyamra jár.

Előre is köszönöm:)

2011. jún. 17. 22:13
 1/6 A kérdező kommentje:
és ennek csak a rendőrök, nyomozók tudnak utánanézni vagy bárki?
2011. jún. 17. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő ismerősökkel (jó helyen) mindennek utána lehet nézni.
2011. jún. 17. 22:19
 3/6 anonim válasza:
100%

szerintem bárki utánajárhat, jó körítés-szöveggel bármit meg lehet tudni

ha pl arra gondoltál, hogy jársz egy tanfolyamra de a szüleid úgy tudják, hogy máshová jársz akkor simán elmondják nekik ha megkérdezik

2011. jún. 17. 22:22
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!igazából arra gondolok, hogy pl. tudják a nevemet, esetleg a szem.számom, lakcímem, és az alapján ki tudják keresi rendőrségen vagy máshol azt, hogy éppen hová járok tanfolyamra?
2011. jún. 17. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A rendőrség könnyedén.

De nem nagyon tudom elképzelni a szituációt, amiben azon kell gondolkozni, hogy a rendőrség az után kutasson, hogy én hol tanulok.

2011. jún. 18. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat:)
2011. jún. 18. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!