Az Asus EeePC-k mennyire érik meg és mit tudnak? Pl Asus EeePC 1015BX-BLK086S ennek ára 80-90. 000 Ft mozog. Netezésen kívül lehet. E akár játékra használni vagy megbirkózik. E egy full hd (1080p) film lejátszásával?
Szerintem ne vegyél.
Ok, EeePC, de akkor is... idegesítően kicsi a kijelzője.
Meg 1080-nál ez spec. szerintem meghalna.
Ebben pl. 4 Giga RAM van és rendes, erős, normális, laptop. Inkább szánj rá még pár tízest.
A NETbook-ok leginkább netezésre jók. Nem fut rajta játék (egyik ismerősömnek mondjuk a GTA Vice City akadozva ugyan, de el-elmegy), a youtube videókat lassan tölti be és kötve hiszem, hogy lenne értelme egy akkora kijelzőn 1080p-s filmet nézni. A részleteket úgyse látod... Meg szerintem nem is bírná. Arra jó, hogy nézegesd a mail-jeidet, híreket olvass, office-t használj ésígytovább.
Ha elfogadod, hogy csak ezekre jó és továbbra is szeretnél venni egyet, várd ki az akciókat, múltkor láttam 45-46 ezer körül vmi nagy elektronikai áruháznál, ráadásul az új, szupervékony kiadást.
Szerintem nincs igazatok nekem ilyenem van de rendes lejátssza a videokat lehet vele játszani is és szerintem meg lehet szokni hogy az átlagnál kisebb a képernyője.
Az ágyban is tudom használni nekem tökéletes.
Hülyeséget írtatok, simán viszi a FULLHD dolgokat, és a GTA SA sem akad rajta, sőt.. Gyönyörűen megy, és bizony nem minimumon. Én a Skyrimmal, és a GTA IV-vel is játszom rajta. A skyrim számomra játszható, 8-20FPS környékén mozog, a GTA IV már aligha, de ha az ember a tengerparton van, 30FPS-eket is simán dobál.
Egy nagyon jó és megbízható netbook, ami a méretéhez képest erős. Az összes Intel Atomot simán lenyomja grafikus teljesítményben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!