Mi leszel ha nagy leszel?
Figyelt kérdés
Milyen szakmát választasz magadnak tanulmányaid befejeztével, és miért?2011. jún. 17. 08:57
2/11 anonim válasza:
Mentőtiszt. Azért, mert csak ennek láttam értelmét. Segíteni más embereknek.
3/11 anonim válasza:
pszichológus és fogalmam sincs miért:)
4/11 anonim válasza:
a jogász és a közgász közt vacilálok
5/11 anonim válasza:
Én a magam erejéből lettem senki.
6/11 anonim válasza:
biológus, mert szeretem a bioszt... mellé lehet, h még vmi rajzolós, grafikust is fogok tanulni, mert abban jóvagyok és szeretem is
8/11 anonim válasza:
Orvosi biotechnikus, azert, mert ez erdekel es szeretnek reszese lenni egy hosszu es allando folyamatnak, amit ugy hivunk: a tudomany fejlodese. :)
9/11 anonim válasza:
Divattervező leszek. Már van egy közgazdász végzettségem, de az elmúlt évek alatt rájöttem, hogy ez a pálya nem nekem való, nem én vagyok az, aki munka közben vagyok. Művészibb pályára vágyom.
10/11 anonim válasza:
Most logisztikát tanulok, jövőre pedig egyetemre szeretnék menni, közgázra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!