Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik költségtérítéses képzésen...

Akik költségtérítéses képzésen vannak, azok hogy tudják finanszírozni félévente?

Figyelt kérdés

Hogy tudjátok fizetni félévente? Mennyi félévente nektek? Főként olyanok érdekelnének akik nem olyan jók anyagilag.

Én személy szerint 170-et kellene majd jövőre fizetnem (ha felvesznek). Szülők keresete kb 80.000 + 130.000. Tesóm még keres 80.000

Meg ha nyáron még én is össze tudnék dobni valami a 2 hónap alatt...

Persze az én 170-emhez hozzá jönnének az egyéb otthoni kiadások (csekkek, élelmiszer, törlesztőrészlet, stb...)

Ti hogy éltek így?

2011. jún. 16. 22:02
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én pl. diákhitelből finanszírozom. Költségtérítéseseknek havonta 50.000 vagy egy összegben 250.000 jár egy félévben. Elég jó a konstrukció, viszont érdemes még a diploma előtt elkezdeni akár aprópénzekből is törleszteni.
2011. júl. 1. 13:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom nyáron keményen dolgozol és a keresett pénz nagyját fizeted vissza.
2011. júl. 4. 06:13
 13/18 anonim válasza:
Pontosan. Illetve nem csak nyáron, hanem iskolaidőben, de akkor csak félgőzzel - tanítok, meg ilyen apróságok. Szerintem nem vész.
2011. júl. 4. 12:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egyébként én sem gondoltam máshogy, mint, hogy nyáron dolgozzak, de ez, hogy a nyári munkádból már el is kezded törleszteni... ez tetszik. És egyébként milyen formában veszed fel? Fel veszed mind a 250-et vagy havi 50-et? Vagy esetleg csak a tandíj összegének a mennyiségt veszed fel?
2011. júl. 4. 13:59
 15/18 anonim válasza:
Mind a 250ezret felveszem egy összegben, nálunk 210 a tandíj, a többi meg lazán elmegy könyvekre, felszerelésre, stb.
2011. júl. 4. 14:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Mondjuk nekem 170 lenne, ha mennék. Elég lenne 200.000-at felvenni.

Nyáron mettől meddig szoktál dolgozni? (Mármint hónap tájéktáól meddig)

Általában mynneit tudsz összekuporgatni a nyár alatt?

2011. júl. 6. 15:54
 17/18 anonim válasza:
Ahogy vége a vizsgáknak, már ugrom is fejest a melóba :) Olyan június vége-július eleje körül szokott ez manifesztálódni. Kb. 160ezer körül keresek egész nyáron, amennyiben nem akarok megszakadni és végig tízórázni, és nem tanítok mellette. Ennek mondjuk a fele elmegy élésre-bagóra-könyvekre, a maradékból megveszem, amire egész évben fájt a fogam, csak nem volt rá pénzem, és ennek a maradékát kapja meg a Diákhitel-központ :)
2011. júl. 6. 18:28
 18/18 anonim válasza:
Ja, a meddig kimaradt, szeptember első hetéig (regisztrációs hét) lehet dolgozni rendesen, aztán szeptember végéig még lehet aprókat dolgozgatni. Aztán jönnek a zéhák =(
2011. júl. 6. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!