Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Angol emelt eredmény (bővebben...

Angol emelt eredmény (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

azon gondolkodom, hogy mennyire jó eredményt értem el angol emelt érettségin... sokan kérdeznek hasonlókat, aztán nem tudtam dűlőre jutni, gondoltam majd ti tudtok segíteni

írásbelin 4 pontot vesztettem, szóbelin meg semmit

ha jól számoltam 97%, szerintetek?

normális válaszokat

2011. jún. 16. 00:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Őőő, jó, elhiszem, hogy örülsz neki, én is örülnék...Elmondanád, hogyan gyakoroltál/tanultál rá, hogy hasonló eredményeket érhessünk el? Tényleg érdekelne, én is emeltezni fogok jövőre.
2011. jún. 16. 01:00
 2/8 A kérdező kommentje:

ment neked privát

a kérdés meg direkt lett így feltéve, kicsit unalmas a sok hasonló kérdés :) akinek van kérdése, szóljon

2011. jún. 16. 02:08
 3/8 anonim ***** válasza:

szia!

120-4=116

30-0=30

116+30=146

146/150=97

Gratulálok, ügyes vagy! Nekem is ötös lett az angol emelt, bár nem ilyen magas százalékkal :)

2011. jún. 16. 08:00
 4/8 Zoliol ***** válasza:
Gartulálok!Te megkaptad az államilag elismert c tipusú középfokú nyelvvizsgát
2011. jún. 16. 08:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a sikered titka. :) Valóban 97%, gratulálok!
2011. jún. 16. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem esik nehezedre engem is tájékoztathatnál ,hogy hogy sikerült így felkészülnöd, milyen könyvből stb :) Ugyan nekem van emeltem, de most készülök a felsőfokra, ősz-tél környékén megyek. Bármilyen hasznos infonak örülök ! Neked pedig gratula, ügyes vagy :)
2011. jún. 16. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Engemet is érdekelne, h sikerült ilyen jól megírnod :) Elküldöd nekem is??

Egyébként nagyon szép eredményed lett :) Gratula :)

2011. jún. 16. 12:23
 8/8 A kérdező kommentje:

nah tehát először is, még1x elnézést mindenkitől a kérdésért, csak egy rossz vicc volt :)

felkészülésnek annyit tudok mondani, hogy nézzetek filmeket, sorozatokat rengeteget. Mindenképpen angol felirattal, aztán ha megy, anélkül!

Nézzetek utána különféle nyelvtani szerkezeteknek, hogy még szebben, még választékosabban tudjátok magatokat kifejezni, s természetesen hibátlanul!

Könyvet én nem használtam, csak az előző évi teszteket oldogattam meg. Nem kifejezetten szeretem a nyelvkönyveket

2011. jún. 16. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!