Angol emelt eredmény (bővebben lent)?
azon gondolkodom, hogy mennyire jó eredményt értem el angol emelt érettségin... sokan kérdeznek hasonlókat, aztán nem tudtam dűlőre jutni, gondoltam majd ti tudtok segíteni
írásbelin 4 pontot vesztettem, szóbelin meg semmit
ha jól számoltam 97%, szerintetek?
normális válaszokat
ment neked privát
a kérdés meg direkt lett így feltéve, kicsit unalmas a sok hasonló kérdés :) akinek van kérdése, szóljon
szia!
120-4=116
30-0=30
116+30=146
146/150=97
Gratulálok, ügyes vagy! Nekem is ötös lett az angol emelt, bár nem ilyen magas százalékkal :)
Engemet is érdekelne, h sikerült ilyen jól megírnod :) Elküldöd nekem is??
Egyébként nagyon szép eredményed lett :) Gratula :)
nah tehát először is, még1x elnézést mindenkitől a kérdésért, csak egy rossz vicc volt :)
felkészülésnek annyit tudok mondani, hogy nézzetek filmeket, sorozatokat rengeteget. Mindenképpen angol felirattal, aztán ha megy, anélkül!
Nézzetek utána különféle nyelvtani szerkezeteknek, hogy még szebben, még választékosabban tudjátok magatokat kifejezni, s természetesen hibátlanul!
Könyvet én nem használtam, csak az előző évi teszteket oldogattam meg. Nem kifejezetten szeretem a nyelvkönyveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!