Melyik a jobb érettségi eredmény?
1.:
magyar: emelt, 35% 3(közepes)
matek: közép, 41% 3(közepes)
Történelem: közép, 68% 4(jó)
Angol: közép, 72% 4(jó)
Hittan: közép, 80% 5(jeles) (választott)
2.:
magyar: közép, 64% 4(jó)
Matek: közép, 46% 3(közepes)
Történelem: közép, 88% 5(jeles)
Német: közép, 26% 2(elégséges)
Földrajz: közép, 67% 4(jó) (választott)
Egyik sem vmi fényes....
Az átlaga az elsőnek jobb, ráadásul ott van egy emelt is.
De hogy melyik hány pontot ér, az szaktól függ.
Srácon, itt az a kérdés, hogy a kettő közül melyik a jobb. Szóba se jön a felsőoktatási, se a pont. Nem értem minek keveritek ide.
Lehet itt átlagozni, számolgatni.
1. százalékos átlag: 59,2 jegy átlag: 3,8
2. százalékos: 58,2 jegy: 3,6
Szerintem a százalékos átlag fontosabb, mert nem mindegy, hogy valaki 60%-os négyest csinált, vagy 79%-osat...
A számokból látszik, hogy az 1. mindenféleképpen jobb eredmény, mind a százalék, mind a jegy szempontjából + ott van egy emelt is, ami azért sokat jelent.
Az elsőnél igaz h csak 35% a magyar, de emelt. A másodiknál viszont az a német nagyon lehúzza az átlagot, annyi hogy a Földrajz érettségi valamivel többet ér mint a Hittan.
Amúgy én se nagyon tudom összehasonlítani, mert az elsőnél ugye van emelt, meg a választottak teljesen más kategória mindkettőnél.
nem ez volt a kérdés... -.-"
Egyébként elég nagy parasztságra vall leszólni mást, lehetett akár mindenből 100%-os érettségid, attól még egy neveletlen, tiszteletlen bunkó ember vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!