Matek bukás. Reggeltől estig tanulok, nagyon izgulok, heeelp?
Megbuktam matekból. Kb 1 hete folyamatosan tanulok,de már most nem bírom. Nagyon nehéz lesz a pótvizsga? Kitől tudnék segítséget kérni korrepetálásban ? (nincs pénzünk magán tanárra,ismerőseim sem érnek rá mindig)
9.es vagyok.
14 év felett vállalhatsz diákmunkát, szóval állj be szórólapozni, vagy egyéb ilyen rosszul fizetett, de üres hellyel kecsegtető diákmunkára. Néhány 10ezer forintot kell összeszedned (óránként mondjuk keresel 300-at) kb. július közepéig. Azzal már kereshetsz egy matektanárt mondjuk 10 alkalomra. Heti 2-3 órával 3-5 hét, közben lelkiismeretesen csinálod a kiszabott házi feladatot és simán leteszed a pótvizsgát.
Nekem az egyetemi matekot tanították meg 10 alkalom alatt egy nyáron. (halmazok, deriválás, integrálás, mátrixok, valószínűségszámítás, a többire nem emlékszem) Nem lehetetlen.
Abba gondolj bele, hogy minden év, amit tanulással töltesz, sokszázezer forintba kerül a szüleidnek, és egy évvel később állsz munkába, tehát egy éves kereseted is elbukod.
Ehhez képest a matektanár ára elenyésző.
Haha! Köszi utolsó,az utsó mondat tetszett!:))
2 hónapja járjálok diákszövetkezetekhez regisztrálni,és semmi munka.Keresgélek minden nap,de semmi. Úgy hogy a fizetős tanár tényleg felejtős.
Amúgy Pesten lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!