Nyelvtanből tényleg nem kell elmondani az egész tételt, csak feladatok lesznek?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha már kérdezték, csak én nem találtam ilyen kérdést. De valahol írták itt, hogy nem kell elmondani az elméleti részt, majd csak adnak feladatot..ez igaz?2011. jún. 13. 10:21
1/4 anonim válasza:
Minden egyes tantárgyból van feladat, irodalomból, töriből is, így nyelvtanból is, és annak megválaszolását bele kell építeni a feleletbe.
Szóval de, el kell mondani az elméletet.
2/4 A kérdező kommentje:
Jah, akkor jó:) De gondolom nem mindegyik tételhez van feladat, meg nem minden tantárgyből. Tavaly nekem infóból nem volt, meg mondjuk töriből Károly Róbert-hez se tudok feladatot elképzelni:P
2011. jún. 13. 10:25
3/4 anonim válasza:
De de, nem csak szimplán a tételt kell elmondani, hanem egy kérdést megválaszolni.
Nekem töriből volt egy forrásom, mellette egy (vagy kettő, már nem emlékszem) kérdés a témához kapcsolódóan, forrás alapján meg saját ismeretekkel meg kellett válaszolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Jah ok, mindegy, a lényeg, hogy akkor megtanulom a nyelvtan tételeket is:P
2011. jún. 13. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!