Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kavarodik minden össze?...

Miért kavarodik minden össze? és amit megtanulok azt se tudom elmondani másnap! :O hogy tanuljam?

Figyelt kérdés
Hiába tanulok meg elvileg minden tételt ,amikor annyi van , hogy össze vissza kavarodik az agyamba és nem jut eszembe sosem hogy pl magyarból ki kicsoda melyik verset is irta ő.de amikor meg csak egyre koncentrálok és tanulok azután vissza tudom mondani csak ha utána tanulok még egyet akkor az előzöeket mint ha soha nem is tanultam volna:(És biosznál is így van . Annyira félek hogy ott is ugyan ez lesz ? ti hogy tanultok??hogy meg is ragadjon minden.nekem hétfőn lesz érettségim addig valahogy lekéne tisztáznom magamba mindent:S de annyi van :O
2010. jún. 16. 12:55
 1/2 anonim ***** válasza:

nyugi, ez le fog tisztulni... én is így voltam a szóbelik előtt, sírógörcs előző nem, meg hasonlók, mert úgy érzetem, hogy semmit se tudok, aztán kihúztam a tételeket és "megvilágosodtam". ne parázz, ezzel nagyon sokan vannak/vagyunk így.

21L

2010. jún. 16. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
nyugi. en nekem nagyon jo eszem van, megis ugy erzem irodalommal kapcsolatban, hogy nem tudok semmit, egyszeruen osszefolynak a tetelek (pedig meg 4 hatravan). meg mindenkepp fogok hetvegen ismetelni, de szerintem igaza van az elozo hozzaszolonak, ott elesben a vizsgabizottsag elott tuti elojonnek majd a dolgok. plusz elotte felora felkeszulesi ido sem keves, es kapunk "segedeszkozoket" is:)
2010. jún. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!