Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik, ha olyan tételt...

Mi történik, ha olyan tételt húzok ki, amiről körülbelül 2 mondatot tudok elmondani?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
megbux... az gáz
2011. jún. 19. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
mégis mitörténne? kinyílik alattad a föld és elnyel
2011. jún. 19. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet újat húzni, de akkor már csak a fele pontot érheted el
2011. jún. 19. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Az elnök, a jegyző és az osztályfőnököd által közösen rakott pokol tüzén fogsz elégni.
2011. jún. 19. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor elmondasz egy másik tételt! Ha nem szakos az elnök, akkor észre sem veszi! Amúgy én is így jártam! A tanár kisegített, ő beszélt helyettem, én meg csak bólogattam! Igaz, hogy kettest kaptam, de legalább görbült!
2011. jún. 19. 20:46
 6/7 anonim ***** válasza:
a tanár akkor kérdez aztán megadja a 2est
2011. jún. 19. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor először is égsz, mint a Reichstag, aztán húzol póttételt, és ha azt sem tudod, akkor kapsz egy beutalót a javítóvizsgára. Na de ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy két tételből se bírjál megmukkanni.

Az elnök pedig mindent észrevesz, legfeljebb nem mutatja, ugyanis nem hülye (akkor sem, ha nem szakos).

2011. jún. 19. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!