Mi történik, ha olyan tételt húzok ki, amiről körülbelül 2 mondatot tudok elmondani?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 20:25
2/7 anonim válasza:
mégis mitörténne? kinyílik alattad a föld és elnyel
3/7 anonim válasza:
lehet újat húzni, de akkor már csak a fele pontot érheted el
4/7 anonim válasza:
Az elnök, a jegyző és az osztályfőnököd által közösen rakott pokol tüzén fogsz elégni.
5/7 anonim válasza:
Akkor elmondasz egy másik tételt! Ha nem szakos az elnök, akkor észre sem veszi! Amúgy én is így jártam! A tanár kisegített, ő beszélt helyettem, én meg csak bólogattam! Igaz, hogy kettest kaptam, de legalább görbült!
6/7 anonim válasza:
a tanár akkor kérdez aztán megadja a 2est
7/7 anonim válasza:
Akkor először is égsz, mint a Reichstag, aztán húzol póttételt, és ha azt sem tudod, akkor kapsz egy beutalót a javítóvizsgára. Na de ahhoz nagyon hülyének kell lenni, hogy két tételből se bírjál megmukkanni.
Az elnök pedig mindent észrevesz, legfeljebb nem mutatja, ugyanis nem hülye (akkor sem, ha nem szakos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!