Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták/Főiskolások! Ti...

Egyetemisták/Főiskolások! Ti milyen öltözékben jelentek meg vizsgákon?

Figyelt kérdés
A kérdésemnek igazából puszta kíváncsiság az oka! Milyen öltözékben jelentek meg vizsgákon? Alkalmazkodtok a tanár stílusához? Ha ő lazább, ti is lazábban öltözködtök (persze nem strandpapucs és miniszoknya kombinációra gondolok), ha a tanár szigorúbb/ mogorvább ti is jobban kiöltöztök vagy ettől egyáltalán nem függ és van egy jól bevált vizsga szerkótok amiben mindig mentek?
2011. jún. 12. 00:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Írásbeli - rendes sulis / utcai ruhákban

Szóbeli - ünneplő, azaz fehér egyszerű, blúz, fekete szoknya/nadrág, fekete cipő kicsi sarokkal

Ez az egy ünneplő szerkóm van, szóval nem nagyon tudok válogatni :D De igazság szerint nem érdekel, pl most is összesen 1db szóbeli vizsgám van...

2011. jún. 12. 01:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Az írásbelire én is utcai ruhában szoktam menni. A szóbeli már érdekesebb. Most vagyok első éves, eddig csak 1-1 szóbeli vizsgánk volt. Az elsőn ünneplőbe mentem, mert nem is tudtuk, mire számítsunk. Ellenben a vizsgáztató tanár(ok) nem annyira figyeltek erre, sima utcai ruhában voltak. A másodikra sima utcai ruhában mentem, mert a tanár is szólt, hogy teljesen felesleges kiöltöznünk.
2011. jún. 12. 01:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Írásbelire én is hétköznapi ruhában megyek, elvégre az is csak egy ZH, csak máshogy hívják.

Szóbelire elegánsan öltözök, de nem feltétlenül fekete-fehérbe. Bár a záróvizsgámra vettem végre egy tisztességes fehér blúzt, de egyébként a többi vizsgánál nem várták el soha, hogy egyen ünneplőben jelenjünk meg, csak elegánsak legyünk. Azt meg én sosem tudtam eldönteni előre egy tanárról, hogy a szóbelin milyen öltözékre számíthatunk tőle. Azért legalább egy inget a lazábbak is felvesznek ilyenkor.

2011. jún. 12. 01:31
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem attól függ. Írásbelire sulis ruha.

Szóbelire azért mindig igykszem elegánsabban menni - bár ez nálam egy fekete gatyó-elegánsabb póló kombó. Vagy volt, h fekete flip-flop (azért csinosabb, de hatvan fokban nem fogok zárt cipőbe menni, meg aztán még sétáltunk bnőmmel), fehér szoknya, fekete blúz. Senki nem szólt semmit a papucsra, úgyh... :)

De manapság fekete sokpántos szandál, mert kényelmes, nem rohad bele a lábam, és ha utána nem rögtön haza jövök, akkor sem pusztulok meg benne.

2011. jún. 12. 08:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Szóbelire is lazán bemegyek rövidnadrágban pólóban, szerintem a tanárok le se sz*rják ki vagy, meg miben vagy. Tudod vagy nem tudod, ennyi érdekli őket.
2011. jún. 12. 08:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekünk van egyenruhánk, abban járok általában. Írásbelire is ki szoktunk öltözni, mert valahol nem nézik jó szemmel ha sortban és pólóban mész be. Ahol lazább a tanszék, oda én is csak egy fekete szövetnadrágban megyek, fehér pólóval, sportcipővel.
2011. jún. 12. 08:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Írásbelire semmi extra, csak ahogy amúgy is szoktam lenni. Szóbelire fehér ing/blúz, fekete alsó, de volt már, hogy kosztümben mentem, mert pont megtaláltam, és gondoltam felveszem, mert régen volt már rajtam. Igazából nem járok olyan helyekre, ahova kosztüm kéne, aztán gondoltam, azért egy vizsga erejéig csak felveszem, ha már máskor úgyse fogom :)
2011. jún. 12. 08:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tehát megállapíthatjuk, hogy többnyire "lazán" jártok vizsgázni, ahogy jól esik.

Én amíg nem ismerem a tanárt, általában kosztümben megyek, sajnos volt már rá példa hogy egy csoporttársam azért nem ÍRÁSBELIZHETETT, mert farmer + póló kombóban jelent meg és ez a tanárnál kiverte a biztosítékot. Egyébként azon tanároknál akik idősebbek, gyöpösebbek, tudom hogy szeretik ha csinosan jelenik meg valaki, akkor nyáron szoknya kosztümben megyek (nem feltétlenül fehér blúzzal), télen nadrágot húzok hozzá. Ha tudom hogy a tanár enyhén szólva is lesz*rja akkor sima utcai ruhában, és akár strandpapucsban is képes vagyok elmenni. :)

2011. jún. 12. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Fekete nadrág+fehér blúz.

Nálunk illik tisztességesen felöltözni szóbelire. Írásbelin viszont senkit nem érdekel.

2011. jún. 12. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Írásbelin nálunk (PTE) nem kell kiöltözni, viszont nekem mindig sok szóbelim van (ebben a félévben 8) és az elején+ a szigorúbb tanároknál figyel az ember arra, hogy fehér ing+fekete nadrág/szoknya+blézer, de amikor már a 2. 3. szóbelimet csinálom a héten, akkor általában már csak egy sima fehér felsőt húzok fel fekete farmerhoz.
2011. jún. 13. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!