Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a továbbtanulási...

Mit gondolsz a továbbtanulási tervemről?

Figyelt kérdés

Nos! 18 éves fiú vagyok, Erdélyből. Az a tervem, hogy érettségi után beiratkozok a pszichológiára a Babes Bolyai Tudományegyetemre, ami Kolozsváron van. Ez elvégzem (3 év) utána mesterizek kriminál, vagyis bűnügyi pszichológián (2 év) Ha ez sikerül, ki szeretnék menni Magyarországra, ahol remélhetőleg kapok majd állást, mint bűnügyi/tárgyaló pszichológus! Valahol ezen évek között, elvégeznék még egy grafológia szakot is, hogy biztosra kerüljön állás.

Nos? Mit szóltok a tervem vázlatához? Lehetséges véghezvinni? Ha sikerül megélek belőle? Bármilyen meglátást szívesen várok! Előre is köszönöm

2011. jún. 10. 13:30
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Egy igazi magyar nem lép túl egy évszázados sérelmen sem!

Ha neked Magyarország úgy tettszik, hogy telis-tele van zsidokkal, akkor nézzed! Én tisztában vagyok vele, hogy Erdély és a többi lecsatolt rész, már nem kerül sosem vissza, de attól eltekintve én még magyarnak érzem magam, és annak is fogom amíg élek! És te woar.. antimagyar akárki, menj csak külföldre, keress pénzt, csinálj amit akarsz. Hagyd el a Hazát. És vidd a barátaid is!

2011. jún. 19. 11:12
 22/23 anonim ***** válasza:
Na azért itt ne pocskondiázzuk egymást...igaz ami igaz, sajnos román a bizonyítványod, de ettől eltekintve nem hiszem, hogy kisebb esélyed van elhelyezkedni, mint valakinek, aki itt él, hiszen beszéled a nyelvet. Másrészről viszont nem érdemes ide jönni, Magyarországra...még azoknak az embereknek sincs munkahelyük akik itt élnek. Tanulj nyelveket és menj nyugatra, ott van jövője az elképzelésednek, de itt sajnos nincs. Én is külföldre készülök, orvosnak tanulok. Amúgy sok szerencsét!
2011. jún. 19. 19:51
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jún. 21. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!