Mit gondolsz a továbbtanulási tervemről?
Nos! 18 éves fiú vagyok, Erdélyből. Az a tervem, hogy érettségi után beiratkozok a pszichológiára a Babes Bolyai Tudományegyetemre, ami Kolozsváron van. Ez elvégzem (3 év) utána mesterizek kriminál, vagyis bűnügyi pszichológián (2 év) Ha ez sikerül, ki szeretnék menni Magyarországra, ahol remélhetőleg kapok majd állást, mint bűnügyi/tárgyaló pszichológus! Valahol ezen évek között, elvégeznék még egy grafológia szakot is, hogy biztosra kerüljön állás.
Nos? Mit szóltok a tervem vázlatához? Lehetséges véghezvinni? Ha sikerül megélek belőle? Bármilyen meglátást szívesen várok! Előre is köszönöm
Egy igazi magyar nem lép túl egy évszázados sérelmen sem!
Ha neked Magyarország úgy tettszik, hogy telis-tele van zsidokkal, akkor nézzed! Én tisztában vagyok vele, hogy Erdély és a többi lecsatolt rész, már nem kerül sosem vissza, de attól eltekintve én még magyarnak érzem magam, és annak is fogom amíg élek! És te woar.. antimagyar akárki, menj csak külföldre, keress pénzt, csinálj amit akarsz. Hagyd el a Hazát. És vidd a barátaid is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!