Mit gondolsz a továbbtanulási tervemről?
Nos! 18 éves fiú vagyok, Erdélyből. Az a tervem, hogy érettségi után beiratkozok a pszichológiára a Babes Bolyai Tudományegyetemre, ami Kolozsváron van. Ez elvégzem (3 év) utána mesterizek kriminál, vagyis bűnügyi pszichológián (2 év) Ha ez sikerül, ki szeretnék menni Magyarországra, ahol remélhetőleg kapok majd állást, mint bűnügyi/tárgyaló pszichológus! Valahol ezen évek között, elvégeznék még egy grafológia szakot is, hogy biztosra kerüljön állás.
Nos? Mit szóltok a tervem vázlatához? Lehetséges véghezvinni? Ha sikerül megélek belőle? Bármilyen meglátást szívesen várok! Előre is köszönöm
Nekem nagyon tetszik az ötleted. De egyetértek a többiekkel, hogy Magyarország nem biztos, hogy a legjobb hely erre.:S
de sok sikert hozzá, tetszik ez az ambíciózus hozzáállás:)
Magyarország helyzete a béka segge alatt van körülbelül 100 kilométerrel. Örülsz itt, ha egyáltalán hó végéig ki tudsz jönni a fizetésedből (örülsz mint majom a farkának, hogy egyáltalán munkád van!!). Anyukámnak 2 közgáz diplomája van a Corvinusról (legjobb egyetem Mo.-on!), de eladó egy közértben, mert mást nem kapott... (36 éves). Nem hogy bűnügyi pszichológus vagy mi az isten.... állást még kapj is.. ne nevetess...
A másik meg, hogy erdélyi vagy. Nem hiszem, hogy ez még javítanna a helyzeteden... sőt.
Előző: ha kötekedni akarnék, az nem így festene. Amúgy az én agyamat meg az tolja föl, hogy egyes idióták még mindig feszítik a húrt az idióta revizionista maszlagjukkal. És ha erre kapnak, teljesen jogosan, a képükbe, akkor jön, hogy a szomszédaink magyargyűlölők. Tovább provokálják őket, tovább élesedik a helyzet, én meg nem tudok nyugodt szívvel kirándulni menni a tátrába, mert félek, a magyar rendszámú autóm nem vészeli át épségben. És nem a szlovákok miatt, hanem az idióta magyar aki nem képes egy lassan évszázados sérelmen túllépni.
Habár tudod, mit? Visszavonom, hogy a kérdező tovább menjen Magyarországról. Pont jó lesz neki itt. Tapsolva megy majd közmunkára gödröt ásni, majd betemetni a diplomájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!