Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 250 óra hiányzás, suliváltás,...

250 óra hiányzás, suliváltás, osztályozó, SÜRGÖS?

Figyelt kérdés
Tehát hétfőn összegyűlt a 250.órám azzal,hogy a tesitanár beírt igazolatlan órát felszereléshiányra:) Most ehhez nem fűznék semmit... Éppen költözök és sulit váltanék amúgy is ,már csak egy évem van hátra. Anya bement az igazgatóhoz,aki azt mondta,hogy majd a tantestület határozza meg hogy osztályozóznom kell-e augusztusban vagy sem. Mindenből megvan ugyanannyi jegyem mint bárki másnak,tehát osztályozható vagyok,csak a hiányzás érte el a 250-es limitet. Valaki nem tudja hogy mennyi esély van rá hogy elengednek,lévén hogy úgyis itthagyom az iskolát? Ha pedig nem,akkor MINDEN tárgyból kell osztályozót tennem,vagy csak a "nem-mel szavazó" tanár adott tantárgyából (ha lesz olyan..) ?
2011. jún. 8. 18:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
0%
Kajak 250 óra?:ONekünk úgy van 20 óra igazolatlan óra és osztályozó,de nem mindenki thet osztályozot szal sokan 20 óra igazolatlan óra után legtöbbször évet ismétel..Én még nm értem el 1.órát sem.
2011. szept. 27. 12:55
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, olvasd el még egyszer. A 250 nem mind igazolatlan.
2011. szept. 27. 18:47
 13/13 anonim válasza:
79%
Én 286 órát hiányoztam igazoltan és nem buktattak meg és nem is kellett osztályozót tennem xd
2016. jún. 19. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!