250 óra hiányzás, suliváltás, osztályozó, SÜRGÖS?
Figyelt kérdés
Tehát hétfőn összegyűlt a 250.órám azzal,hogy a tesitanár beírt igazolatlan órát felszereléshiányra:) Most ehhez nem fűznék semmit... Éppen költözök és sulit váltanék amúgy is ,már csak egy évem van hátra. Anya bement az igazgatóhoz,aki azt mondta,hogy majd a tantestület határozza meg hogy osztályozóznom kell-e augusztusban vagy sem. Mindenből megvan ugyanannyi jegyem mint bárki másnak,tehát osztályozható vagyok,csak a hiányzás érte el a 250-es limitet. Valaki nem tudja hogy mennyi esély van rá hogy elengednek,lévén hogy úgyis itthagyom az iskolát? Ha pedig nem,akkor MINDEN tárgyból kell osztályozót tennem,vagy csak a "nem-mel szavazó" tanár adott tantárgyából (ha lesz olyan..) ?2011. jún. 8. 18:48
11/13 anonim válasza:
Kajak 250 óra?:ONekünk úgy van 20 óra igazolatlan óra és osztályozó,de nem mindenki thet osztályozot szal sokan 20 óra igazolatlan óra után legtöbbször évet ismétel..Én még nm értem el 1.órát sem.
12/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, olvasd el még egyszer. A 250 nem mind igazolatlan.
13/13 anonim válasza:
Én 286 órát hiányoztam igazoltan és nem buktattak meg és nem is kellett osztályozót tennem xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!