Bukásra állok matekból és nem szeretnék megbukni :S mit tegyek mert a tanár azt mondta hogy nem enged át?
Keress egy magan matek tanart aki korrepetalni tud. Rendszeres gyakorlas a titka, matekot nem lehet ugy tanulni mint a tortenelmet hogy konyvbol elolvasod a fejezetet es akkor tudod. Hol voltal az eve elejen es ev kozben amikor lattad hogy nem megy? Akkor kellett volna megoldast keresni de te meg ezt a problemat se vetted eszre. A szuleid hol voltak olyankor amikor hazi feladatot kellett csinalni? Nem azert kerdezem mert valaszt varok, semmi kozom hozza, hanem azert hogy elgondolkodj rajta. Az alapoknal kell kezdeni. Menj vissza arra a pontra (kepzeletben) ahol meg jol mentek a dolgok. Onnan ki tudod talalni hogy hol esett ki alolad a talaj. (nem kellett volna orakat a computer elott ulni, telefonalni, szorakozni, tv-t nezni, stb. es tobb idot kellett volna forditani a gyakorlasra.) Gyakorolni mindig kell idot talalni. A diaknak a munkaja a tanulas, az az elso. Minden azutan kell hogy kovetkezzen. Sok sikert.
En is atmentem annak idejen, nem kellett potvizsga sem, ez mar tobb mint 20 eve volt, de az osszes szabad percemet matekkal es korrepetalassal es gyakorlatokkal toltottem. Be lehet azt hozni csak oda kell figyelni.
Egyebkent felnott fejjel megtanultam, akkor amikor mar erdekelt es nem azert mert eroltettek hanem azert mert akartam tudni. Nagyon kellemetlen hulyenek kinezni tanult emberek kozott.
1.:
Ha még van esélyed, akkortarts egy érdekes gyűjtőmunkát, hogy megnyerd a tanár tetszését.
2.:
Nyalizz. Az sose rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!