Szociológiában vagy szociális munkában láttok több esélyt az elhelyezkedés terén?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 18:28
2/8 anonim válasza:
Ha szoc munkára mész,azt beszámítják mester képzés szociológiára. Azért elgondolkodtató!
3/8 A kérdező kommentje:
Légyszi leírnátok azt is, hogy miért?:)
első helyen szociológiát jelöltem. 2. társ. tud. 3. szociális munkás.
de ha szociologiára nem vesznek fel, utána ha lehet, átjelentekezek majd félévkor arra. csak ha modnjuk szoc. munkásban több a lehetőség, akkor lehet meggodnolom.
2011. jún. 5. 20:02
4/8 anonim válasza:
Ha újra kezdhetném, szociológiára mennék, és sokkal jobban hangzik,mint a szoc.munka,az kicsit olyan lenézős,viszont szerintem azzal több lehetőséged lenne munka terén. És néhány órát beszámítanának a szociológia MA-ra. (2.válaszoló voltam)
5/8 A kérdező kommentje:
És szociális munkárol át lehet jelentkezni félévkor szociologiára, ugy, hogy az a félév ne vesszen el? azt mdonják, hogy sok tantárgy megegyezik első évben. Vagy újra kell felvételizni?
2011. jún. 5. 20:59
6/8 anonim válasza:
Szerintem át,csak iskolafüggő,mennyire fogadják el a tantárgyat.
7/8 A kérdező kommentje:
Én Pte re jelentkeztem. nyíltnapon hallottam erről valamit, azért "tervezem" így
2011. jún. 5. 21:37
8/8 anonim válasza:
Nem lehet félévkor átmenni egyik szakról a másikra, csak jelentkezéssel.
Én szociális munka szakra járok a PTE-re, most vagyok 3-ad éves. Én egyenlőre úgy látom, hogy talán azért van esélyem ezzel elhelyezkedni.
De én azt tervezem, hogy ha nem sikerül elhelyezkednem, akkor a mester szakot szociológián fejezem be, mert akkor elvileg mindkettőre "kompetens" leszek.
Amúgy szerintem a PTE-n nagyon jó a szocmunka szak, szerintem színvonalas és elég gyakorlat centrikus.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!