Melyiket válasszam? Kodolányi-szociális munka vagy ZSKF-szabad bölcsészet? Melyikkel lesz több fizetésem, járok jobban?
Egyiket se. Keress jobbat. A szocmunkás szakma telített (azt is végeztem)amikorra év végeztem, még a múlt században.
A gazdasági válság kitörése óta reménytelen ebben újra elhelyzkedni, annyira beszűkült, hogy már álláshírdetés is alig van.
Szabad bölcsészet köztudomásúlag arra jó hogy utána valamelyik Tescoban legyen árufeltöltő vagy pénztáros vagy hasonló segédmunkát végezen.
Nézegesd végig az álláshírdetéseket, miket keresnek és aszerint próbáld belőni, mit válassz. És imádkozz, hogy három-négy év múlva is ugyanolyan legyen a helyzet...
Nekem ez nem jött be, mert mint írtam, mire kezemben volt a diploma, pont addigra kezdett telítődni, mert a kormány az állástalan pedagógusokat erre képezte át.
feldobtad a napom a kérdéssel.
A két talán leghírhedtebben gagyi egyetemen két köztudottan semmire sem jó szak közül melyikkel fogsz (jobban) keresni, meg egyáltalán jól járni?
Egyikkel sem. Ha van egyéb lehetőség, akár szakma, vagy bármi, akkor azt nézegesd, mert ez a kettő leginkább csak önáltatásra és időpocsékolásra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!