Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az ELTE-hez tartozó Hotel...

Az ELTE-hez tartozó Hotel Griff Junior kollégium milyen?

Figyelt kérdés
Bejárás ELTE TTK épületeihez, szobák felszereltsége(internet,kábel tv, hűtő lehet-e) és állapota milyen? Tanulós vagy inkább bulizós hely? Aki járt vagy lakott benne annak a véleményét megköszönném.
2011. máj. 31. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
1 átszállással elérsz a ttk-hoz onnan (szal max 15-20 és ott vagy), jó állapotú, van rendszeres takarítás, a net az eléggé cink, tv ha jól tudom csak a földszinten van a büfében. Hogy bulizós vagy tanulós az attól függ, hogy kik laknak az adott szinten, ahol én voltam ott csak ritkán volt torzulás, de akkor nagyon.. Szerintem jó kolesz.
2011. jún. 1. 09:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, úgy érted amit írtál hogy nincs minden szobában net?
2011. jún. 1. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
De, van minden szobában, csak elég gyakran elmegy, vagy nagyon lassú... Vagyis tavaly még ilyen volt.
2011. jún. 1. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja értem, köszönöm!
2011. jún. 1. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!