Ez szerintetek jó írásbeli eredmény az átlaghoz képest? Találok valahol országos írásbeli százalékátlagokat tantárgyanként?
utoljára jöttem ki megtekintésről így nem igazán tudom, hogy milyen lett nálunk az átlag. Itt GyK-n nézegettem , de szerintem tök egyértelmű, hogy azok írják le ide, akiknek jól sikerült, hogy büszkélkedjenek, ami persze nembaj, csak így a GyK nem valami jó alap statisztikára:D szóval az én eredményeim százalékban:
angol emelt:59
magyar:85
történelem:84
német:77
matek: 64
sziaa. szerintem ezek átlagos eredmények. nem rosszak,de nem is kiemelkedően jók.
a matek talán jobb mint az átlag,ill. a magyar is jó szerintem,de az angolod nem kifejezetten éllovas.
nem hiszem, hogy mindenhol. végülis nagyjából megtudtam, hogy az osztályban kinek milyen lett, és osztályszinten az enyém elég jó. persze azért nem vagyok teljesen megelégedve, de ezzel az eredménnyel meg 2 nyelvvizsga bizonyítvánnyal és hátrányos helyzettel remélem összejön legalább 360 pont, mert ahová jelentkeztem tavaly 356 volt a ponthatár.
jah amúgy köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!