Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egyetemi szakkal van...

Milyen egyetemi szakkal van legnagyobb esélyem bekerülni a politikai életbe?

Figyelt kérdés
jelöltem politológiát, szociológiát, és társadalmi tanulmányokat, meglátjuk, hova vesznek fel. ha végeztem, a politikában szeretnék majd dolgozni. ezekkel a szakokkal van lehetőségem vannak elérni ezt a célt?
2011. máj. 30. 21:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászólónak maximálisan igaza van!
2011. jún. 5. 01:18
 22/22 A kérdező kommentje:

minisztériumban, önkormányzatban, civil szervezetben, iskolában, mindenben gondolkodok. komolyabban politizálni 40 éves kor körül szeretnék, de addig is jó, ha már megalapoztam a jövőt valamelyik pártban.

az egy dolog h nem fogok érteni a gazdasághoz, de szerencsére nem csak egyszer lehet egyetemre felvételt nyerni, és én inkább "szociális" munkát szeretnék végezi, a gazdaságot meghagyom az okos corvinusosoknak.

lehet, hogy úgy tűnik, hogy törtető vagyok, de ezzel a hozzáállással lehet csak most megélni. mellesleg vannak elveim, egy életszemléletem, és csak olyan párthoz fogok csatlakozni, ami szintén ezt az irányt képviseli, sosem adnám el magam egy olyan pártnak, amit nem vállalnék fel büszkén.

'Ez a "hát azért mégiscsak érteni kellene valamihez" felfogás hihetetlenül felidegesít.' oké, idegesítsen, ez a te magánügyed. arról van szó, hogy nem szeretnék tudatlanul elkezdeni politizálni, szeretnék jól informált lenni. úgy jön le, mintha azt hinnéd, hogy az ELTE-ről kikerülve rögtön miniszterelnök szeretnék lenni:D

2011. jún. 5. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!