Még a régi kredites rendszerben megszerezhető diploma államvizsgáját meddig lehet húzni?
Figyelt kérdés
Sajnos az elmúlt egy évemet kórházban töltöttem,és egy szigorlatot nem tettem le, de szakdogát leadtam. Ma arra gondoltam hogy kikérem a fősulis diplomát mert szerintem ezt a szigorlatot már nem tudom megcsinálni. Erre van lehetőség? Köszönöm aki segít!2011. máj. 29. 14:13
11/14 anonim válasza:
Igen, én is erről beszélek. De akkor a kérdésben miért írtál kreditest? Ebben az esetben nem tudok neked segíteni, ezzel nem vagyok képben.
12/14 anonim válasza:
Jók is fórum lesz itt :D, Lehet rosszul tudom, de a kétszintű képzés nem egyszerre indult a kreditrendszerrel. Én 2006-ban kezdtem, de az "elődeim" már kredit rendszerben tanultak....
13/14 anonim válasza:
Előző vok. Bocs látom, félreértettem... nem szóltam
14/14 anonim válasza:
Hát hacsak azon a helyen nincs pl közgazdász egyetemi és főiskolai szak is (márpedig ilyen a mesében sincs, és akkor is csak az egyikre járnál) ezért nem lehet. Ha nem sikerül, akkor így jártál. Talán 4 féléved van teljesíteni, utána elfelejtheted az egészet és kezdheted elölről. De a TO-n bizonyára szívesen kinevetik az eszmefuttatásod és egészen pontosan is elmagyarázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!