Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Még a régi kredites rendszerbe...

Még a régi kredites rendszerben megszerezhető diploma államvizsgáját meddig lehet húzni?

Figyelt kérdés
Sajnos az elmúlt egy évemet kórházban töltöttem,és egy szigorlatot nem tettem le, de szakdogát leadtam. Ma arra gondoltam hogy kikérem a fősulis diplomát mert szerintem ezt a szigorlatot már nem tudom megcsinálni. Erre van lehetőség? Köszönöm aki segít!
2011. máj. 29. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs meg egy szigorlatod, diplomád sincs. Vagy mi? "Ó, sajnos most 2 tárgyat nem tudok elvégezni, de azért ugye kaphatok diplomát?" Ilyen nincs, honnan szedted ezt a hülyeséget?
2011. máj. 29. 14:25
 2/14 anonim ***** válasza:

Én sem értem a kérdést: ha nincs meg minden vizsgád, nem államvizsgázhatsz, amíg nem államvizsgáztál, nincs diplomád. Így tehát nem, nem kérheted ki, mivel nincs.

Vagy.

Rosszul tetted fel a kérdést és ezért nem értjük.

2011. máj. 29. 14:35
 3/14 A kérdező kommentje:

Nincs szigorlatom, ezért nem államvizsgázhatok egyetemi szakon. De ettől főiskolai-n igen?

Mert ha jól tudom a főiskolai diplomához elég egy szigorlat is?

2011. máj. 29. 14:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Nincs különbség főiskolai és egyetemi diploma között, ha kreditrendszerben tanultál.
2011. máj. 29. 14:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Már hogy ne lenne különbség. A főiskola csak 3év, az egyetem 5 év. Oké mindkettő felsőfokú végzettséget ad.
2011. máj. 29. 14:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Hallod, ne szivass már. Mikor kezdted a felsőfokú tanulmányaid? Konkrétan évben.
2011. máj. 29. 14:41
 7/14 A kérdező kommentje:
2005-ben
2011. máj. 29. 14:42
 8/14 A kérdező kommentje:

TAvaly kellettem volna végezni. Csak volt egy autóbalesetem 3hónapig komában voltam. Mostanra épültem fel teljesen.

És egy szigorlatom van hátra. és ha az nem sikerül, akkor én még egy félévet nem akarok suliban eltölteni, ezért gondoltam hogy nem egyetemi, hanem majd a fősulis államvizsgára megyek el.

2011. máj. 29. 14:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Akkor ha jól gondolom nem alapképzésre jelentkeztél, hanem még az osztatlanra? De az meg nem kreditrendszer.
2011. máj. 29. 14:44
 10/14 A kérdező kommentje:
2005-ben indult még az utolsó osztatlan hagyományos, kredites rendszerű évfolyam, és 2006től van bsc.
2011. máj. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!